Δεν περνά από ψυχιατρική εξέταση η Βανέσα Μπράιαντ

Δεν περνά από ψυχιατρική εξέταση η Βανέσα Μπράιαντ

Εξελίξεις υπάρχουν στη δίκη της Βανέσα Μπράιαντ με την κομητεία του Λος Άντζελες, καθώς απορρίφθηκε το αίτημα της εναγόνενης πλευράς να περάσει η σύζυγος του Κόμπι από ψυχιατρική εξέταση.

Η Βανέσα Μπράιαντ βλέπει τη δίκη της με την Κομητεία του Λος Άντζελες να ξεμπλοκάρει και να τρέχουν κανονικά οι διαδικασίες, μετά και την απόφαση του δικαστηρίου αναφορικά με το αίτημα των Αρχών της «πόλης των αγγέλων» να υποβληθεί η ίδια σε ψυχιατρική εξέταση.

Η χήρα του Κόμπι υποστηρίζει ότι έπαθε ψυχολογικά προβλήματα μετά τη διαρροή φωτογραφιών από την πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου στο Καλαμπάσας στις 26 Ιανουαρίου του 2021, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του «Black Mamba», της κόρης του Τζιάνα και επτά ακόμη ατόμων που βρίσκονταν μαζί τους.

Η Κομητεία είχε απαιτήσει να περάσει από ψυχιατρική εξέταση, για να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο ισχύει ο ισχυρισμός αυτός, όμως ο δικαστής Τσαρλς Έικ αποφάσισε ότι αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ανάβει το «πράσινο φως» ώστε η δίκη να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2022, σύμφωνα με αμερικσνικ΄σ ρεπορτάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ