Κι όμως! Ο Γουέστμπρουκ σουτάρει καλύτερα από τον Κάρι (pic)

Κι όμως! Ο Γουέστμπρουκ σουτάρει καλύτερα από τον Κάρι (pic)

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έχει καλύτερο ποσοστό στο σουτ εντός πεδιάς από τον Στεφ Κάρι, ενώ σουτάρει καλύτερα τρίποντα από τον Τρε Γιανγκ.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ μπορεί για πολλούς να μην έχει ξεκινήσει ιδανικά τη θητεία του στους Λος Άντζελες Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ωστόσο τα νούμερα τους διαψεύδουν. Ο «Russ» σουτάρει με καλύτερο ποσοστό στα σουτ εντός πεδιάς από παίκτες όπως ο Ντέβιν Μπούκερ, Ντόνοβαν Μίτσελ και ΝτιΆρον Φοξ. Ωστόσο, αυτό που φαντάζει απίθανο να κατανοηθεί αλλά είναι πέρα ως πέρα αλήθεια είναι το γεγονός πως ξεπερνάει και τον Στεφ Κάρι, με τον ηγέτη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να σουτάρει με 42%, την στιγμή που ο 32χρονος έχει 44,4%.

Το ακόμα πιο αξιοπερίεργο έρχεται από τα νούμερά του πίσω από τα 7,25. Ο Γουέστμπρουκ σουτάρει σε εννέα παιχνίδια με 26,3% παίρνοντας περίπου τέσσερις προσπάθειες, ενώ παίκτες που χαρακτηρίζονται για την εκτελεστική τους δεινότητα από μακριά, όπως ο Τρε Γιανγκ και Ντάμιαν Λίλαρντ έχουν 25,5% και 23,4% αντίστοιχα από την γραμμή του τριπόντου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ