Οι Θάντερ έχουν βρει τον τρόπο απέναντι στους Λέικερς (vids+pic)

Οι Θάντερ έχουν βρει τον τρόπο απέναντι στους Λέικερς (vids+pic)

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επικράτησαν για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν των Λος Άντζελες Λέικερς, ανατρέποντας και πάλι μια μεγάλη διαφορά που είχε σχηματιστεί εις βάρος τους.

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ πέτυχαν τη νίκη της βραδιάς στο ΝΒΑ, φεύγοντας με ένα μεγάλο διπλό από την έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς (104-107), χάρη εν πολλοίς και στην 28αρα του Σάι Γκίλτζεους-Αλεξάντερ.

Ωστόσο, τίποτα δεν έδειχνε πως θα καταλήξει έτσι στα μέσα της δεύτερης περιόδου, όταν και οι «Λιμνάνθρωποι» προηγήθηκαν 44-25, αν και αγωνίζονταν χωρίς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Στο τέλος όμως οι Θάντερ ήταν οι μεγάλοι θριαμβευτές και δείχνουν πως έχουν βρει το «κουμπί» των Λέικερς, καθώς και οι δύο νίκες που έχουν πετύχει τη φετινή χρονιά είναι απέναντί τους.

Το ακόμα πιο αξιοσημείωτο είναι ο τρόπος με τον οποίο έχουν έρθει. Μπορεί η ανατροπή από το -19 να φαντάζει μεγάλη, αλλά στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, είχαν γυρίσει από το -26 κερδίζοντας με 123-115, έχοντας και πάλι για πρώτο σκόρερ τον Αλεξάντερ, ο οποίος είχε πετύχει 27 πόντους.

Οι Θάντερ έγιναν μόλις η πέμπτη ομάδα τα τελευταία 25 χρόνια που κερδίζει τον ίδιο αντίπαλο, επιστρέφοντας από το -19, με τους Σικάγο Μπουλς της σεζόν 2015-16 να είναι οι τελευταίοι χρονικά που κατάφεραν κάτι αντίστοιχο απέναντι στους Φιλαδέλφεια 76ερς.

Δείτε ξανά τα καλύτερα στιγμιότυπα από τις δύο νίκες των Θάντερ επί των Λέικερς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ