«Ασπίδα» προστασίας του Μπούκερ στον ιδιοκτήτη των Σανς

«Ασπίδα» προστασίας του Μπούκερ στον ιδιοκτήτη των Σανς

Ο Ρόμπερτ Σάρβερ βρίσκεται στο προσκήνιο μετά τις καταγγελίες εις βάρος του για ρατσιστική συμπεριφορά και μισογυνισμό, αλλά ο σταρ των Σανς Ντέβιν Μπούκερ έσπευσε να τον υπερασπιστεί.

Το ΝΒΑ θα ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσει αν οι κατηγορίες εις βάρος του ιδιοκτήτη των Φοίνιξ Σανς Ρόμπερ Σάρβερ ευσταθούν. Ο ισχυρός άνδρας των «Ήλιων» βρέθηκε στο προσκήνιο μετά το θέμα που αποκάλυψε το ESPN και προέρχεται από τις συνεντεύξεις 70 νυν και πρώην υπαλλήλων του οργανισμού που αποκαλύπτουν ρατσιστική συμπεριφορά και μισογυνισμό από τον Σάρβερ.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, οι Σανς αγωνίστηκαν απέναντι στους Χιούστον Ρόκετς, δείχνοντας πάντως ανεπηρέαστοι, μιας και επικράτησαν εύκολα με 123-111. Ωστόσο, οι παίκτες του Μόντι Ουίλιαμς ήταν αδύνατο να αποφύγουν ερωτήσεις σχετικές με τον Σάρβερ, με τον Ντέβιν Μπούκερ όμως να υψώνει «ασπίδα» προστασίας στον ιδιοκτήτη του οργανισμού, λέγοντας πως στα εφτά χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα δεν έχει παρατηρήσει κάποια παράτυπη συμπεριφορά από εκείνον.

Αναλυτικά όσα είπε ο σταρ των Σανς:

«Στα επτά χρόνια που βρίσκομαι εδώ, δεν το έχω προσέξει, αλλά αυτό δεν με κάνει αναίσθητο στο θέμα. Νομίζω ότι το ΝΒΑ άνοιξε μια έρευνα και θα κάνουν τη δέουσα επιμέλειά τους για να αναδείξουν γεγονότα αντί για «είπε, είπε εκείνη». Είμαι σίγουρος ότι το ΝΒΑ το έχει σε καλά χέρια και θα κάνει την κατάλληλη έρευνα για να βρει την αλήθεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ