ΛεΜπρόν – Ο χρόνος φέρνει… διαχείριση και τραυματισμούς (pic)

ΛεΜπρόν – Ο χρόνος φέρνει… διαχείριση και τραυματισμούς (pic)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν μπορεί να αγωνίζεται με την ίδια συχνότητα που το έκανε παλιότερα, με τους αριθμούς να το αποδεικνύουν.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Λος Άντζελες Λέικερς για τουλάχιστον μία εβδομάδα εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς του, με τους «Λιμνάνθρωπους» να μην βιάζονται με την περίπτωσή του, καθώς δεν θέλουν να διακινδυνέψουν κάποιον υποτροπιασμό.

Ο «Βασιλιάς» έρχεται όλο και συχνότερα αντιμέτωπος με προβλήματα τραυματισμών τα τελευταία χρόνια, με τη θητεία του στους Λέικερς να είναι η πιο χαρακτηριστική. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Τζέιμς θα «πατήσει» τα 37 σε έναν μήνα, ενώ κουβαλά ήδη στις πλάτες του 18 απαιτητικές σεζόν στο ΝΒΑ, στοίχεια που μπορούν εν μέρει να δικαιολογήσουν την εμφάνιση προβλημάτων, αλλά και τη διαχείριση των αριθμών των παιχνιδιών που αγωνίζεται.

Οι αριθμοί έρχονται για να επιβεβαιώσουν πως ο ΛεΜπρόν έχει αγωνιστεί στους λιγότερους αγώνες κανονικής περιόδου στην καριέρα του με τους Λέικερς από ότι με τις προηγούμενες ομάδες του, μετρώντας 173/233 (74%) από το 2018 που βρίσκεται στο Λ.Α,

Στην πρώτη του θητεία στους Κλίβελαντ Καβαλίερς (2003-2010) είχε αγωνιστεί στο 95% των παιχνιδιών (548/574), στους Μαϊάμι Χιτ είχε 94% (294/312), ενώ στο δεύτερο πέρασμα από τους «Ιππότες» είχε 92% (302/328).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ