Δεν τους βλέπει ο Τζόρνταν – Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι αθλητές όλων των εποχών (pics)

Δεν τους βλέπει ο Τζόρνταν – Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι αθλητές όλων των εποχών (pics)

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιοι είναι οι πλουσιότεροι αθλητές στην ιστορία των σπορ και ποια είναι η θέση του Τζόρνταν σε μια τέτοια λίστα; Η ιστοσελίδα «Sportico» ήρθε να σας λύσει την απορία με την νέα της έρευνα.

Ο αθλητισμός προσφέρει πολύ υψηλές αμοιβές, ειδικά τα τελευταία χρόνια με τα συμβόλαια των κορυφαίων να μη θυμίζουν σε τίποτα τα αντίστοιχα που δίνονταν σε αθλητές περασμένων δεκαετιών, ακόμα και σε πρόσωπα όπως ο Τζόρνταν. Η ιστοσελίδα «Sportico» θέλησε να βρει ποια είναι τα πρόσωπα του χώρου που έχουν συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ποσά στους λογαριασμούς τους.

Για να βρει το αποτέλεσμα, πέρα από τις οικονομικές απολαβές από τα συμβόλαια συμπεριέλαβε και χρήματα από οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα, όπως χορηγίες, διαφημίσεις, ακόμα και πριμ, χρησιμοποιώντας δεδομένα από διαφόρες πλατφόρμες όπως το Forbes», αφού πρώτα προσάρμοσε ανάλογα τον πληθωρισμό.

Στους κορυφαίους 25 αθλητές βρίσκονται εκπρόσωποι 8 διαφορετικών αθλημάτων, ενώ η πρώτη γυναίκα στο Top40 είναι η Σερένα Γουίλιαμς, η οποία έχει βγάλει ως τώρα 480 εκατ. δολάρια, δείχνοντας τη μισθολογική διαφορά μεταξύ των 2 φύλων.

Πρώτος και καλύτερος είναι ο Μάικλ Τζόρνταν, που στρογγυλοκάθεται στην κορυφή με το ασύλυπτο νούμερο των 2.62 δισ. δολαρίων, με μόλις το 6% του ποσού αυτού να αφορά τα συμβόλαά του με Μπουλς και Γουίζαρντς.

Ακολουθούν οι γκόλφερ Τάιγκερ Γουντς και Άρνολντ Πάλμερ, με 2.1 και 1.5 δις. αντίστοιχα. Στην πρώτη 10αδα υπάρχουν αρκετοί εν ενεργεία, όπως οι Ρονάλντο, Μέσι, Μέιγουεδερ, Φέντερερ, Τζέιμς, Ντουράντ, Χάμιλτον.


Η κορυφαία 10αδα (χωρίς προσαρμογή του πληθωρισμού)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ