Μπράουν – «Οι δηλώσεις του Σμαρτ ήταν κάτι που δεν χρειαζόμασταν»

Μπράουν – «Οι δηλώσεις του Σμαρτ ήταν κάτι που δεν χρειαζόμασταν»

Ο Τζέιλεν Μπράουν έδωσε συνέχεια στην κόντρα με τον συμπαίκτη του, Μάρκους Σμαρτ, τονίζοντας πως οι πρόσφατες δηλώσεις του ήταν αχρείαστες.

Συνέχεια στην κόντρα του με τον συμπαίκτη του, Μάρκους Σμαρτ, έδωσε ο Τζέιλεν Μπράουν, τονίζοντας ότι οι πρόσφατες δηλώσεις του συμπαίκτη του ήταν αχρείαστες.

«Προφανώς και στην προσπάθεια που κάνουμε να κερδίσουμε παιχνίδια, αυτό που έκανε ο Μάρκους είναι κάτι που δεν χρειαζόμασταν. Όλοι επικοινωνούμε, μιλάμε μεταξύ μας και ψάχνουμε τρόπους να φτάσουμε στις νίκες», ανέφερε αρχικά ο γκαρντ/φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είμαι ανοικτός σε ό,τι μου πουν οι συμπαίκτες και ο προπονητής μου. Πάντα βλέπω σε επανάληψη τα παιχνίδια μας, έτσι ώστε να δω τα λάθη μας και να γίνουμε καλύτεροι».

Τέλος, είπε: «Τις δύο τελευταίες ημέρες είχαμε επικεντρωθεί στο ματς με τους Μάτζικ. Ο στόχος ήταν μόνο η νίκη. Μιλήσαμε όλοι μαζί και αποφασίσαμε να πάμε παρακάτω. Είμαστε πολλά χρόνια συμπαίκτες. Η συζήτησή μας επικεντρώθηκε στο πώς θα βρούμε τρόπους να φτάσουμε σε νίκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ