Μαχόρν – «Δεν είδα το Last Dance, προτιμώ να δω Flinstones»

Μαχόρν – «Δεν είδα το Last Dance, προτιμώ να δω Flinstones»

Το «Last Dance» ήταν ένα τρομερό ντοκιμαντέρ με άγνωστες πτυχές για τον Μάικλ Τζόρνταν και τους Μπουλς, όμως ο Ρικ Μαχόρν επέλεξε να μην το δει, προτιμώντας τους... Flinstones.

Όταν το «Last Dance» προβλήθηκε στο Netflix το 2020, πολλοί ήταν αυτοί που έτρεξαν στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, για να δουν και να ακούσουν αφηγήσεις με λεπτομέρειες γνωστές σε ελάχιστους για την δυναστεία των Μπουλς και του Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Ρικ Μαχόρν όμως πήγε «κόντρα στο ρεύμα» κι επέλεξε να μην δει τη συγκεκριμένη παραγωγή για την ομάδα του άσπονδου εχθρού του, προτιμώντας να δει «Flinstones», το καρτούν της οικογένειας που ζει στην προιστορική εποχή.

Οι δυο τους έδωσαν αμέτρητες μάχες, κυρίως όταν ο Μαχόρν αγωνιζόταν στους Πίστονς και ακόμα θυμάται το παρελθόν, με αποτέλεσμα να στραφεί σε κάτι πιο διασκεδαστικό για εκείνον τηλεοπτικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είδα καθόλου το Last Dance. Θα ήταν δέκα ώρες που θα έχανα από τη ζωή μου. Προτιμώ να δω τους Flintstones και άλλα προγράμματα για να γελάσω. Ήταν ένα ντοκιμαντέρ για να υμνήσει τον Μάικλ Τζόρνταν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ