ΝΒΑ – Συστήνει να γίνει τρίτη δόση εμβολίου σε όλους

ΝΒΑ – Συστήνει να γίνει τρίτη δόση εμβολίου σε όλους

To NBA προχωρά το σχέδιο του για την πρόληψη κατά του κορωνοϊού και συνέστησε σε παίκτες,προπονητές και διαιτητές να κάνουν την επόμενη δόση εμβολίου.

Το ΝΒΑ ετοιμάζεται να πάρει νέα μέτρα σχετικά με τον κορωνοϊό. Οι υπεύθυνοι της λίγκας σύστησε σε παίκτες, προπονητές και διαιτητές να κάνουν και την νέα δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού, δίνοντας προτεραιότητα σε αυτούς που έχουν κάνει το μονοδοσικό Johnson & Johnson.

Τόσο η λίγκα όσο και η ένωση παικτών δουλεύει για το καλό της δημόσιας υγείας και έχει συστήσει σε αυτούς που έχουν κάνει το Johnson & Johnson πριν από δύο μήνες να κάνουν τη νέα δόση. Επιπλέον, αυτό αφορά και όσους είχαν επιλέξει τα εμβόλια της Pfizer και της Moderna και εμβολιάστηκαν 6 μήνες πριν ή νωρίτερα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων του ΝΒΑ προτρέπουν όλους όσους εργάζονται στον ΝΒΑ να προχωρήσουν και στην επόμενη δόση των εμβολίων. Μάλιστα λένε πως όσοι έχουν κάνει το Johnson & Johnson, συστήνεται το Pfizer ή Moderna στη νέα δόση. Από την άλλη πλευρά εκείνοι που έκαναν Pfizer ή Moderna μπορούν να κάνουν οποιοδήποτε εμβόλιο είναι διαθέσιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ