«Κινδυνεύει να μείνει εκτός για δύο μήνες ο ΛεΜπρόν» (pic)

«Κινδυνεύει να μείνει εκτός για δύο μήνες ο ΛεΜπρόν» (pic)

Ο τραυματισμός του ΛεΜπρόν Τζέιμς προβληματίζει τους Λέικερς πως μπορεί να απουσιάσει ακόμα και για δύο μήνες.

Στις 3 Νοεμβρίου ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Χιούστον Ρόκετς, αποκόμισε ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς το οποίο δεν του έχει επιτρέψει ακόμα να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, κάτι που προβληματίζει τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο συγκεκριμένος τραυματισμός θεωρείται αρκετά ύπουλος, με το διάστημα αποθεραπείας να μην έχει γίνει ακόμα γνωστό. Ωστόσο, ο πρώην προπονητής φυσικής κατάστασης των «λιμνανθρώπων», Tιμ Ντι Φραντζίσκο, με ανάρτησή του στα social media τόνισε πως είναι πιθανό να τον κρατήσει ακόμα και 6-8 εβδομάδες έξω.

Μάλιστα τόνισε πως η καταπόνηση σε εκείνο το σημείο όταν ένας παίκτη καρφώνει με το ένα χέρι, μπορεί να συγκριθεί με ένα σερβίς στο τένις, φέρνοντας ως παράδειγμα τη Σερένα Ουίλιαμς που σε αρκετές περιπτώσεις χτυπά το μπαλάκι με 105 χιλιόμετρα την ώρα.

Τέτοιες προβλέψεις, όπως είναι λογικό, δεν… κάθονται καλά στους ανθρώπους των Λέικερς, που δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν, προκαλώντας ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι αν ο «βασιλιάς» αναγκαστεί να μείνει για μεγάλο διάστημα στα πιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ