Αντετοκούνμπο – «Από τα Σεπόλια, στον Λευκό Οίκο» (pics, vid)

Αντετοκούνμπο – «Από τα Σεπόλια, στον Λευκό Οίκο» (pics, vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στον Λευκό Οίκο μαζί με τους Μιλγουόκι Μπακς για να συναντηθεί με τον Τζο Μπάιντεν.

Οι Μιλγουόκι Μπακς βρέθηκαν στην Ουάσικνγκτον για την αναμέτρηση κόντρα στους Ουίζαρντς, και με την ευκαιρία αυτή θα συναντηθούν με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, με σκοπό να τους τιμήσει για το πρωτάθλημα του 2021, ως είθισται.

Το ΝΒΑ ανάρτησε ένα βίντεο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να περπατά προς τον Λευκό Οίκο, αναφέροντας πως από τα Σεπόλια θα βρεθεί στο Οβάλ Γραφείο και θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Είναι απίθανο. Πραγματικά απίθανο. Από τα Σεπόλια να βρίσκομαι στον Οβάλ Γραφείο προκειμένου να συναντήσω τον πρόεδρο των ΗΠΑ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Αυτό είναι η απόδειξη ότι με την σκληρή δουλειά μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Είναι από τα μοναδικά δώρα και από τις μοναδικές εμπειρίες να επισκέπτεσαι τον πρόεδρο των ΗΠΑ».

Μάλιστα η επίσκεψη του Μιλγουόκι στον Λευκό Οίκο εγκαινιάζει μια νέα εποχή, καθώς θυμίζουμε ότι το διάστημα 2017-2020 που είχε αναλάβει ο Ντόναλντ Τραμπ, οι ομάδες απέφευγαν να συναντηθούν μαζί του, με την τελευταία επίσκεψη να καταγράφεται το 2016 όταν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς είχαν βρεθεί με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ