Ρίχνει νερό στο κρασί του ο Σίμονς – Συναντήθηκε με γιατρό των Σίξερς (pic)

Ρίχνει νερό στο κρασί του ο Σίμονς – Συναντήθηκε με γιατρό των Σίξερς (pic)

Ο Μπεν Σίμονς άλλαξε στάση στη διαμάχη του με τους Σίξερς και συναντήθηκε τελικά με γιατρό της ομάδας για το θέμα της ψυχικής του υγείας.

Το «σίριαλ» της διαμάχης μεταξύ Μπεν Σίμονς και Σίξερς φαίνεται ότι διακόπτεται για λίγο, μετά την κίνηση καλής θέλησης του Αυστραλού, ο οποίος δέχθηκε τη βοήθεια της ομάδας και συναντήθηκε με γιατρό για να αρχίσει να σημειώνει προόδο στο θέμα της ψυχικής του υγείας.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Άντριαν Βοιναρόφσκι μέσω του «ESPN» και φαίνεται πως επιτέλους το νούμερο 1 του ντραφτ του 2016 αρχίζει να καταλαβαίνει ότι, αφού δεν έγινε ανταλλαγή το καλοκαίρι, λόγω αδυναμίας εύρεσης του κατάλληλου ανταλλάγματος, πρέπει να βρει άλλον τρόπο αν θέλει να αποχωρήσει.

Ειδικά τώρα που οι μπασκετικές μετοχές του έχυν σημειώσει κατακόρυφη πτώση, λόγω και της απραξίας την οποία έχει επιλέξει, ο μόνος τρόπος να τις ξανανεβάσει είναι να αρχίσει να μπαίνει σιγά σιγά σε αγωνιστικό ρυθμό, κάνοντας παράλληλα καλό και στην τσέπη του, αφού εάν δείξει καλό πρόσωπο, τα πρόστιμα εις βάρος του θα σταματήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ