Ύμνοι Ντ’ Αντόνι για Χάρντεν : «Είναι ο καλύτερος επιθετικός παίκτης που έχω δει στη ζωή μου»Ύμνοι Ντ’ Αντόνι για Χάρντεν : «Είναι ο καλύτερος επιθετικός παίκτης που έχω δει στη ζωή μου»

Ύμνοι Ντ’ Αντόνι για Χάρντεν : «Είναι ο καλύτερος επιθετικός παίκτης που έχω δει στη ζωή μου»Ύμνοι Ντ’ Αντόνι για Χάρντεν : «Είναι ο καλύτερος επιθετικός παίκτης που έχω δει στη ζωή μου»

Ο προπονητής των Χιούστον Ρόκετς, Μάικ Ντ' Αντόνι, εκθείασε τον Τζέιμς Χάρντεν χαρακτηρίζοντας τον καλύτερο επιθετικό παίκτη που έχει δει στην πορεία του στα παρκέ, τονίζοντας ότι είναι αδύνατο για κάποιον να τον μαρκάρει.

Οι Χιούστον Ρόκετς κάνουν μια εξαιρετική σεζόν και βρίσκονται στο ρετιρέ της Δυτικής Περιφέρειας με ρεκόρ 57-14. Αυτό εν πολλοίς οφείλεται στις εκπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Τζέιμς Χάρντεν.

Ο «Μούσιας» είναι ο απόλυτος ηγέτης των Ρόκετς και το απέδειξε και κόντρα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, όπου πέτυχε 42 πόντους, αναγκάζοντας άπαντες να υποκλιθούν στο ταλέντο του. Μεταξύ αυτών και ο προπονητής του, Μάικ Ντ’ Αντόνι.

Ο προπονητής των Ρόκετς μίλησε στο ESPN και αποθέωσε τον Χάρντεν. «Είναι ο καλύτερος επιθετικός παίκτης που έχω δει στη ζωή μου. Τον πιέζουν οι αντίπαλοι και αυτός κάνει ένα μικρό βήμα πίσω και εκτελεί τρίποντο. Ο τρόπος με τον οποίο πασάρει, αλλά και βλέπει το γήπεδο, σκοράρει με lay up, με floater, με λόμπα, ίσως και με σουτ από τη γωνία. Έχει τόσα πολλά όπλα που αναρωτιέσαι πώς σκοράρει και με step back τρίποντο. Είναι αδύνατο να τον μαρκάρεις. Είναι αδύνατο», ήταν τα λόγια του.

Η αποθέωση στο πρόσωπο του Χάρντεν είναι φυσικά λογική, καθώς φέτος διανύει την καλύτερη και πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του. Ο 28χρονος γκαρντ, στην όγδοη σεζόν του στο ΝΒΑ μετρά 31,2 πόντους, 5,2 ριμπάουντ, 8,7 ασίστ, ενώ σουτάρει με 45,2% στα σουτ εντός πεδιάς σε 63 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ