Αντετοκούνμπο – «Αν είσαι ελεύθερος πρέπει να πάρεις το σουτ, να βρίσκουμε ελεύθερα τρίποντα»

Αντετοκούνμπο – «Αν είσαι ελεύθερος πρέπει να πάρεις το σουτ, να βρίσκουμε ελεύθερα τρίποντα»

Στα σουτ που πρέπει να παίρνουν οι Μπακς στάθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά το διπλό στη Νέα Υόρκη.

Με «όπλο» τα τρίποντα, οι Μπακς κατάφεραν να φύγουν με ένα μεγάλο διπλό από τη Νέα Υόρκη, επικρατώντας των Νικς με 112-100. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και στάθηκε στα ελεύθερα τρίποντα και στα σουτ που πρέπει να παίρνουν τα «ελάφια».

Για το τι πρέπει να κρατήσουν οι Μπακς: «Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον δικό μας τροπο. Με το ένστικτο, να βρίσκουμε τον ελεύθερο συμπαίκτη μας. Αν είσαι ελεύθερος, σουτάρεις. Αυτό θέλουν οι Μπακς, να βρίσκουν πολλά ελεύθερα τρίποντα. Ξέρω ότι μαζί μου έχω αρκετούς παίκτες στο «ζωγραφιστό» και τους τραβάω μέσα, προσπαθώντας να βρω τον ελεύθερο συμπαίκτη. Βάλαμε πολλά τρίποντα

Για τον Κόνατον: «Παίζει με αυτοπεποίθηση. Ευστοχεί σε πολλά σουτ και παίρνει πολλά σουτ. Συνήθως αφήνει μερικά σουτ, αλλά πλέον όταν του δίνουμε την μπάλα έχει αυτοπεποίθηση και σουτάρει. Είναι καλός από τα περσινά playoffs».

Για την προηγούμενη νίκη των Νικς με ανατροπή στο Μιλγουόκι: «Νικούσαμε για 20, αλλά επέστρεψαν και μας νίκησαν με 20 πόντους διαφορά. Σίγουρα το σκεφτόμασταν. Παρακολουθήσαμε βίντεο, δεν μας άρεσε αυτό που έγινε και ήρθαμε σήμερα κουρασμένοι, αλλά ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε σε άμυνα και επίθεση. Ο Χιλ, ο Κόνατον, ο Χόλιντεϊ έβαλαν μεγάλα σουτ και πήραν σωστές αποφάσεις. Νιώθουμε όμορφα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ