Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Ίσως επιστρέψει πριν το αναμενόμενο ο Κλέι Τόμπσον

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Ίσως επιστρέψει πριν το αναμενόμενο ο Κλέι Τόμπσον

Ο Κλέι Τόμπσον έχει ανεβάσει για τα καλά «στροφές» και δεν αποκλείεται η επιστροφή του στα παρκέ να έρθει πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πραγματοποιούν μια εξαιρετική χρονιά μέχρι στιγμής έχοντας ρεκόρ μέχρι στιγμής στο NBA (10-1). Oι «Πολεμιστές» παίζουν μέχρι στιγμής ολοκληρωτικό και πολύ ελκυστικό μπάσκετ, με τον Στέφ Κάρι να βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα μέχρι στιγμής.

Ωστόσο η χρονιά για τους Γουόριορς είναι ιδιαίτερη για ακόμη ένα λόγο, καθώς τη φετινή σεζόν αναμένεται η επιστροφή του Κλεί Τόμπσον στα παρκέ μετά από δυόμιση χρόνια.

Αν και ο Αμερικάνος σούτινγκ γκάρντ είχε κυκλώσει το ματς της 25ης Δεκεμβρίου απέναντι στους Σίξερς, η επιστροφή του ενδέχεται να γίνει πολύ πιο πριν.

Όπως αναφέρει ο εγκρίτος ρεπόρτερ Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Κλεί Τόμπσον αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν τα Χριστούγεννα.

«Μου είπαν ότι εάν συνεχίσει την τρέχουσα πορεία του αυτή τη στιγμή στην αποτοξίνωση, ότι θα οριστεί ημερομηνία-στόχος για την επιστροφή του πιθανότατα μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες», δήλωσε ο Βοϊναρόφσκι και συμπλήρωσε: «Και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπορούσε να είναι μόλις στις 20 Δεκεμβρίου, 23 Δεκεμβρίου. Οι Ουόριορς έχουν εντός έδρας αγώνες πριν τα Χριστούγεννα, και αν ο Τόμπσον συνεχίσει έτσι, θα μπορούσε να παίξει στην G League πριν επιστρέψει. Η ιδέα και η ελπίδα είναι να τον έχουν στη διάθεσή τους πριν τις 25 Δεκέμβρη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ