Ράτζα – «Στο σημερινό ΝΒΑ ο Τζόρνταν θα έβαζε 50 πόντους σε μία κακή βραδιά»

Ράτζα – «Στο σημερινό ΝΒΑ ο Τζόρνταν θα έβαζε 50 πόντους σε μία κακή βραδιά»

Ο Ντίνο Ράτζα συνέκρινε το σημερινό NBA με εκείνο των 90s΄.

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στη Marca ο Ντίνο Ράτζα, με τον άλλοτε παίκτη των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού να στέκεται στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο σημερινό NBA.

Ο Ράτζα υπογράμμισε πως στο σημερινό NBA, ο Μάικλ Τζόρνταν θα σημείωνε 50 πόντους σε μια κακή βραδιά, ενώ ανέφερε πως θα ξεκινούσε το χτίσιμο μιας ομάδας, έχοντας ως βάση έναν από τους Αντετοκούνμπο, Ντόντσιτς ή Κάρι.

«Τα παιχνίδια μοιάζουν με All-Star Game. Οι διαιτητές σφυρίζουν πολύ. Στα 90s’ ο αγώνας ήταν σκληρός και άρεσε στον κόσμο. Είναι μία διαδικασία business που επεκτείνεται και πρέπει να την αποδεχτούμε. Στο σημερινό μπάσκετ, ο Μάικλ Τζόρνταν θα έβαζε 50 πόντους σε μία κακή βραδιά. Για εμένα είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών για όσα πέτυχε με τις ομάδες που είχε».

Σε ερώτηση, για το ποιους παίκτες θα επέλεγε για να «χτίσει» μία ομάδα από το μηδέν, τόνισε: «Αν έπρεπε να δημιουργήσει μία ομάδα από το μηδέν, θα επέλεγα έναν εκ των Λούκα Ντόντσιτς, Γιάννη Αντετοκούνμπο ή Στεφ Κάρι. Το στυλ του αμερικάνικου μπάσκετ έχει αλλάξει και αυτό είναι υπέρ της προσαρμογής του Ευρωπαίου παίκτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ