«Είναι ασέβεια να συγκρίνετε τον Αντετοκούνμπο με τον Ντέιβις»

«Είναι ασέβεια να συγκρίνετε τον Αντετοκούνμπο με τον Ντέιβις»

Ως ασέβεια χαρακτήρισε τη σύγκριση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Άντονι Ντέιβις, ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ, Ρίτσαρντ Τζέφερσον.

Οι αναλυτές του ΝΒΑ αρέσκονται στο να κάνουν συγκρίσεις ανάμεσα σε παίκτες, όπως πχ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Άντονι Ντέιβις, κάτι που όμως δεν βρίσκει σύμφωνο τον παλαίμαχο παίκτης της λίγκας, Ρίτσαρντ Τζέφερσον.

Ο πρώην φόργουορντ των Σπερς, Γουόριορς και Καβαλίερς τόνισε πως είναι ασέβεια και αδικία προς τον Greek Freak να συγκρίνεται με τέτοιους παίκτες.

Οι δηλώσεις του Ρίτσαρντ Τζέφερσον:

«Γίνονται πολλές συζητήσεις για το αν ο Άντονι Ντέιβις είναι στο top-5 σήμερα, αν το ταλέντο του είναι για το top-5, ή αν είναι στους 75 κορυφαίους όλων των εποχών.

Θα πω το εξής: Είναι άδικο για τον Άντονι Ντέιβις να τον συγκρίνουμε με τον Γιάννη. Και είναι ασέβεια προς τον Γιάννη να τον συγκρίνεις με τον Άντονι Ντέιβις.

Είναι δύο διαφορετικά άτομα με παρόμοια στυλ σώματος, παρόμοια σετ δεξιοτήτων. Αν μη τι άλλο θα έλεγα ότι ο Άντονι Ντέιβις είναι πιο ταλαντούχος από τον Γιάννη.

Μπορεί να σουτάρει ελεύθερες βολές με ποσοστό 80%. Μπορεί να ευστοχήσει από το τρίποντο. Ο Γιάννης δεν μπορεί να κάνει τίποτα από αυτά

Ξέρεις όμως τι κάνει ο Γιάννης; Ο Γιάννης είναι… σκύλος. Είναι πολύ μαχητικός. Δεν το έχουμε δει αυτό από πολλούς παίκτες. Άρα σε αυτή τη χρονική στιγμή είναι απλά άδικο να συγκρίνουμε αυτούς τους δύο παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ