Μίντλετον – «Αυτό που συνέβη με τον Ρίτενχαουζ το βλέπουμε συνέχεια, δεν με εκπλήσσει» (pics)

Μίντλετον – «Αυτό που συνέβη με τον Ρίτενχαουζ το βλέπουμε συνέχεια, δεν με εκπλήσσει» (pics)

Ο Κρις Μίντλετον τοποθετήθηκε για την αθώωση του Κάιλ Ρίτενχαουζ για το μακελειό στην Κενόσα του Γουισκόνσιν το 2020, μιλώντας για φαινόμενο που επαναλαμβάνεται συνεχώς.

Ο Κρις Μίντλετον είδε τους δικαστές να αθώωνουν τον Κάιλ Ρίτεχαουζ για τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό ακόμη ενός σε διαδηλώσεις κατά του ρατσισμού στην Κενόσα του Γουισκόνσιν το 2020 και σχολίασε το γεγονός.

Τον Αύγουστο εκείνης της χρονιάς η κατάσταση στις ΗΠΑ ήταν έκρυθμη με πλήθος κόσμου να βγαίνει στον δρόμο σε πολλές πολιτείες. Τότε οι Μπακς είχαν αρνηθεί να αγωνιστούν κόντρα στους Μάτζικ στο πέμπτο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στη «φούσκα του Ορλάντο», με την αγωνιστική δράση να αναβάλλεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του γκαρντ των Μπακς:

«Μιλήσαμε λίγο στα αποδυτήρια πριν τον αγώνα. Η απόφαση ήταν απογοητευτική, αλλά δεν με εκπλήσσει. Παρακολούθησα λίγο τη δίκη, αλλά τελικά έγινε κάτι που πιστεύω πως έχουμε δει ξανά και ξανά».

Την ίδια άποψη είχαν οι Τζα Μοράντ και Κάρλ-Άντονι Τάουνς, με τον τελευταίο να λέει στο Twitter, αναφερόμενος στην δικαιοσύνη, πως «το σύστημα είναι χαλασμένο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ