Τα καλύτερα των Σανς από τις 15 σερί νίκες που έχουν πανηγυρίσει (vid)

Τα καλύτερα των Σανς από τις 15 σερί νίκες που έχουν πανηγυρίσει (vid)

Οι Φοίνιξ Σανς έχει ξεχάσει τι πάει να πει η λέξη «ήττα». Δείτε τις καλύτερες φάσεις από τις 15 σερί νίκες που μετράνε στο ΝΒΑ.

Οι Φοίνιξ Σανς έχουν αφήσει μια δουλιειά στη μέση από την προηγούμενη σεζόν, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μιλγουόκι Μπακς να επικρατούν στη σειρά των τελικών του ΝΒΑ με 4-2 και να τους αφήνουν με άδεια χέρια. Ωστόσο, οι «Ήλιοι» έχουν επιστρέψει δριμύτεροι φέτος και «δηλώνουν» σε κάθε τόνο πως διψάνε για… εκδίκηση.

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους, με την ομάδα της Αριζόνα να έχει αυτή την στιγμή το μεγαλύτερο σερί νικών στο πρωτάθλημα. Και δεν μιλάμε για 6-7 νίκες, αλλά για 15 συνεχόμενες. Οι Σανς κοντεύουν να ξεχάσουν τι πάει να πει η λέξη «ήττα», έχοντας να την γνωρίσουν ακριβώς έναν μήνα, όταν οι Κινγκς πέρασαν από το Φοίνιξ με 110-107.

Έκτοτε, έχει ακολουθήσει ένα απίστευτο σερί που είχε αφετηρία το παιχνίδι με τους Κλιβέλαντ Καβαλίερς (101-92) και σταμάτησε προσωρινά στο «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν», με την άνετη νίκη επί των Νικς τα ξημερώματα (118-97).

Η επόμενη αναμέτρηση είναι ένα δυνατό crash test, καθώς θα παίξουν στο Μπρούκλιν με τους Νετς, αλλά μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή, μπορείτε να απολαύσετε τα καλύτερα από τις 15 σερί νίκες που έχουν πανηγυρίσει.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ