«Αειθαλής» Κρις Πολ, σπάει ρεκόρ στα 36 του (pic)

«Αειθαλής» Κρις Πολ, σπάει ρεκόρ στα 36 του (pic)

Ο Κρις Πολ στο παιχνίδι των Φοίνιξ Σανς με τους Μπρούκλιν Νετς, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ με τουλάχιστον 20.000+ πόντους, 10.000+ ασίστ και 5.000+ ριμπάουντ.

Η αξία του Κρις Πολ είναι διαχρονική στο ΝΒΑ, με τον βραχύσωμο πόιντ γκαρντ να ξεχωρίζει σε όποια ομάδα και αν έχει αγωνιστεί στην καριέρα του. Κάτι τέτοιο συμβαίνει ανάλογα και στους Φοίνιξ Σανς, με τον 36χρονο να δείχνει σε κάθε παιχνίδι την ποιότητα που διαθέτει. Το μόνο που λείπει από τη συλλογή του είναι το πρωτάθλημα, με τους «Ήλιους» να φτάνουν μια… ανάσα την περσινή σεζόν και φέτος να είναι έτοιμοι να «τελειώσουν» τη δουλειά.

Ο Πολ έχει δημιουργήσει ένα πολύ αποδοτικό δίδυμο με τον Ντέβιν Μπούκερ στην περιφέρεια της ομάδας, με τον 36χρονο να συνεισφέρει σε παραπάνω από έναν τομείς. Από αυτό εξηγείται το γεγονός πως πλέον είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ με τουλάχιστον 20.000+ πόντους, 10.000+ ασίστ και 5.000+ ριμπάουντ. Στις δύο πρώτες στατιστικές κατηγορίες το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο, αλλά ο Πολ συνεισφέρει και στην εξασφάλιση της επίθεσης παρά το ύψος του (183 εκ.), μαζεύοντας οχτώ «σκουπίδια» στο παιχνίδι με το Μπρούκλιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ