Ο ΝτεΡόζαν εξήγησε με απλά λόγια την σχέση του με τον Λόουρι (vid)

Ο ΝτεΡόζαν εξήγησε με απλά λόγια την σχέση του με τον Λόουρι (vid)

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν προσδιόρισε με απλά και κατανοητά λόγια την σχέση που τον συνδέει με τον Κάιλ Λόουρι, μετά τη μεταξύ τους «κόντρα» στο Μπουλς - Χιτ.

Μπορεί το περιβάλλον στο κορυφαίο επίπεδο του αθλητισμού να είναι φουλ ανταγωνιστικό, αλλά αυτό δεν απαγορεύει τη δημιουργία ισχυρών δεσμών ανάμεσα σε παίκτες. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι αυτό ανάμεσα στους ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και Κάιλ Λόουρι, η φιλία των οποίων δημιουργήθηκε στην κοινή τους πορεία με τους Τορόντο Ράπτορς, αλλά δεν χαλάσε σε καμία στιγμή ούτε όταν αγωνίζονταν χώρια, σε άλλες πολιτείες.

Τα ξημερώματα τα είπαν για πρώτη φορά φέτος ως αντίπαλοι με τις νέες τους ομάδες και φυσικά είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν για λίγο τα παλιά. Πριν την έναρξη του αγώνα συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα, το οποίο δεν επηρεάστηκε ούτε από τη νίκη του Λόουρι με τους Χιτ, καθώς ο ΝτεΡόζαν ήταν πολύ ξεκάθαρος στα λόγια του, όσον αφορά την σχέση ανάμεσα τους.

«Αν η μητέρα μου είχε άλλο γιο, θα ήταν ο Κάιλι. Αν η μητέρα του είχε άλλο γιο, θα ήμουν εγώ. Τόσο απλά μπορώ να το θέσω. Τόσο κοντά είμαστε. Αυτό σημαίνει για μένα», ανέφερε ο γκαρντ των Μπουλς και η αλήθεια είναι πως πιο απλά δεν μπορούσε να τα εξηγήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ