Εμπίντ για την «περιπέτειά» του με τον κορωνοϊό – «Πίστεψα ότι δεν θα τα καταφέρω»

Εμπίντ για την «περιπέτειά» του με τον κορωνοϊό – «Πίστεψα ότι δεν θα τα καταφέρω»

Ο Τζοέλ Εμπίντ επέστρεψε στην δράση μετά την «περιπέτεια» που είχε με τον κορωνοϊό, τονίζοντας στη συνέντευξη τύπου πως φοβήθηκε για τη ζωή του.

Ο Τζοέλ Εμπίντ επέστρεψε στην δράση και με το… καλημέρα έδειξε την κλάση του. Ο Καμερουνέζος σέντερ έλειψε από εννέα παιχνίδια των Φιλαδέλφεια 76ερς, με το ρεκόρ της ομάδας να είναι 2-7 χωρίς αυτόν, καθώς μπήκε στο πρωτόκολλο προστασίας του ΝΒΑ καθώς είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Φαίνεται πως η «περιπέτειά» του δεν τον επηρέασε στο παρκέ, τελειώνοντας τον αγώνα απέναντι στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, που κρίθηκε στη 2η παράταση υπέρ των «Λύκων», με 42 πόντους και 14 ριμπάουντ. Ωστόσο, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, ο Τζοέλ Εμπίντ εκμυστηρεύτηκε πως η εμπειρία του με τον κορωνοϊό ήταν πολύ κακή, σε σημείο μάλιστα να πιστέψει πως δεν θα τα καταφέρει.

«Με χτύπησε άσχημα. Πραγματικά πίστεψα πως δεν θα τα καταφέρω, τόσο σκληρό ήταν. Είμαι απλά ευγνώμων που βρίσκεται εδώ πέρα τώρα, δυσκολεύομαι αλλά είμαι χαρούμενος που το ξεπέρασα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εμπίντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ