Υπό αμφισβήτηση ο Βόγκελ στους Λέικερς

Υπό αμφισβήτηση ο Βόγκελ στους Λέικερς

Ο Φρανκ Βόγκελ δεν αισθάνεται σίγουρη τη θέση του στον πάγκο των Λος Άντζελες Λέικερς, καθώς η εικόνα της ομάδας δεν είναι καλή στο ξεκίνημα της σεζόν.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν στο ΝΒΑ, με το ρεκόρ του να είναι στο 10-11 μετά από 21 αγώνες. Όπως είναι φυσικό το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι περίεργο, καθώς οι κινήσεις του καλοκαιριού και η δημιουργία των BIG-3 (ΛεΜπρόν – Ντέιβις – Γουέστμπρουκ) είχαν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων, οι οποίες έφταναν στην επανάληψη της πορείας του 2020 που τερματίστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη «φούσκα» του Ορλάντο.

Ένας από τους ανθρώπους που νιώθει περισσότερο την πίεση είναι ο προπονητής των Λέικερς, Φρανκ Βόγκελ. Ο Αμερικανός τεχνικός είναι υπό αμφισβήτηση αυτή την στιγμή και η θέση μόνο σίγουρη δεν μοιάζει. Ο δημοσιογράφος Μαρκ Στέιν ανέφερε πως κυκλοφορεί η φήμη ανάμεσα στους προπονητές του ΝΒΑ για το status γύρω από τον Βόγκελ. Χρήματα για κινήσεις δεν υπάρχουν και φαντάζει πιθανό, αν δεν υπάρξει αλλαγή της εικόνας άμεσα, οι «Λιμνάνθρωποι» να προχωρήσουν σε αλλαγή στην άκρη του πάγκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ