Χάσλεμ – «Καλύτερα να μην έρθουν στο Μαϊάμι τα αδέρφια του Γιόκιτς»

Χάσλεμ – «Καλύτερα να μην έρθουν στο Μαϊάμι τα αδέρφια του Γιόκιτς»

Ο Γιουντόνις Χάσλεμ προέτρεψε τα αδέρφια του Νίκολα Γιόκιτς να μην πάνε στο Μαϊάμι αν θέλουν να προκαλέσουν φασαρίες.

Πριν λίγο καιρό τον γύρω του κόσμου έκανε η αψιμαχία του Νίκολα Γιόκιτς με τον Μαρκίφ Μόρις, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Ντένβερ Νάγκετς με τους Μαϊάμι Χιτ.

Μετά το ματς οι παίκτες των Χιτ περίμεναν τον Σέρβο σέντερ στα αποδυτήρια, ωστόσο απομακρύνθηκαν πριν συναντηθούν, ενώ τα αδέρφια του «Τζόκερ», μέσω Twitter έκαναν γνωστό πως αγόρασαν ήδη εισιτήρια για την επόμενη αναμέτρηση των ομάδων που είναι στο Μαϊάμι.

Ο Γιουντόνις Χάσλεμ, σε δηλώσεις του, τόνισε πως καλό θα ήταν τα αδέρφια του Γιόκιτς να μην πάνε στη Φλόριντα αν θέλουν καυγάδες, προτρέποντάς του να πάνε αν επιθυμούν να απολαύσουν απλά το ματς και στη συνέχεια να γυρίσουν σπίτι.

Οι δηλώσεις του Γιουντόνις Χάσλεμ:

«Για ποιον διαολεμένο λόγο αγοράζουν εισιτήρια; Να κάνουν τι; Το Μαϊάμι είναι η πόλη μου! Δεν έχω συμμετοχή σε αυτό, φίλε.

Εμείς θα παίξουμε έναν αγώνα μπάσκετ. Αυτό έχει μείνει στο παρελθόν. Εξακολουθώ να ακούω ότι τα αδέρφια Γιόκιτς παίρνουν εισιτήρια για να έρθουν στο παινχίδι.

Καλύτερα να μην έρθουν και προκαλέσουν καυγά. Αυτή είναι η πόλη μου. Ελάτε να απολαύσετε το παιχνίδι και γυρίστε σπίτι. Κανείς δεν θα τα βάλει με τον αδερφό σας. Πάμε να παίξουμε μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ