Κλίπερς – Γουόριορς 90-105 – Τι είχες Κάρι… τι είχα πάντα

Κλίπερς – Γουόριορς 90-105 – Τι είχες Κάρι… τι είχα πάντα

Με τον Στέφεν Κάρι να πραγματοποιεί ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς συνεχίζουν ακάθεκτοι, επικρατώντας με σκορ 105-90 των Κλίπερς στο Λος Άντζελες.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δεν σταματούν πουθενά. Αυτή τη φορά, θύμα του Στέφεν Κάρι και της παρέας του έπεσαν οι Λος Άντζελες Κλίπερς, με τους παίκτες του Στιβ Κερ να επικρατούν με σκορ 105-90 μέσα στο «Staples Center».

Έτσι οι Γουόριορς παραμένουν στην πρώτη θέση της Δυτικής περιφέρειας με ρεκόρ 18-2, την ίδια ώρα που το σύνολο του Τάιρον Λου έπεσε στο 11-9 και την 5η θέση, δείχνοντας πως δεν έχουν βρει ακόμα τα πατήματά τους.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά αμφίρροπο στο πρώτο ημίχρονο, με τους Κλίπερς να είναι εκείνοι που προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, παίρνοντας μια μικρή διαφορά. Ωστόσο οι «πολεμιστές» γύρισαν την κατάσταση και πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 44-42.

Στο δεύτερο μέρος, ο Στέφεν Κάρι πήρε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί χωρίς δισταγμό, με αποτέλεσμα όσο περνούσε η ώρα, το προβάδισμα των Γουόριορς να αυξάνεται. Εν τέλει οι παίκτες του Στιβ Κερ δεν αντιμετώπισαν προβλήματα και πήραν μια εύκολη νίκη στο Λος Άντζελες.

Κορυφαίος για το Γκόλντεν Στέιτ ήταν ο Κάρι που είχε 33 πόντους (7/13 τρίποντα) σε 34′, μαζί με 6 ασίστ, 6 κλεψίματα και 5 ριμπάουντ, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Ότο Πόρτερ Τζούνιορ που πρόσθεσε άλλους 18. Από την άλλη πλευρά αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Πολ Τζορτζ με 30 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ