Παναθηναϊκός – Ο Νέντοβιτς αποθέωσε τον Κάρι (pic)

Παναθηναϊκός – Ο Νέντοβιτς αποθέωσε τον Κάρι (pic)

Ο Στεφ Κάρι ήταν για ακόμα μια φορά μαγικός στο παιχνίδι με τους Κλίπερς και ο παλιός του συμπαίκτης στους Γουόριορς και νυν παίκτης του Παναθηναϊκού, Νεμάνια Νέντοβιτς τον αποθέωσε στο twitter.

Ο Στεφ Κάρι το έχει πάει σε άλλο επίπεδο τη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ, κάνοντας τη μία μαγική εμφάνιση πίσω από την άλλη. Τελευταίο «θύμα» για τον ηγέτη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ήταν οι Λος Άντζελες Κλίπερς, εκεί όπου συνδύασε τη νίκη της ομάδας του με 33 πόντους (7/13 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 6 κλεψίματα σε 34:47΄ συμμετοχής.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο «Staples Center» τον αποθέωσε όταν ο Κάρι αποχώρησε από το παιχνίδι, αλλά δεν ήταν μόνο όσοι έδωσαν το παρών στο γήπεδο αυτοί που «έπαθαν» την πλάκα τους με τον 33χρονο γκαρντ. Ένας από αυτούς έχει αγωνιστεί στο πλευρό του για μία χρονιά (2013-14) και τα δύο τελευταία χρόνια φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο λόγος φυσικά για τον Νεμάνια Νέντοβιτς που με τρεις απλές λέξεις στο twitter εξέφρασε τα συναισθήματά του για τον πρώην συμπαίκτη του.

Ειδικότερα ο Σέρβος σούπερ σκόρερ του τριφυλλιού έγραψε: «Ω Θεέ μου, Κάρι», το οποίο συνόδεψε με τρεις φατσούλες που κλαίνε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ