Αδαής πολιτικός τόλμησε να αμφισβητήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Αδαής πολιτικός τόλμησε να αμφισβητήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τρομερές αποκαλύψεις για την πρώτη χρονιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς και την αμφισβήτηση που δέχτηκε...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γνώρισε μεγάλη αμφισβήτηση την πρώτη του χρονιά στο ΝΒΑ, παρά το γεγονός ότι θεωρούνταν ένα απίθανο πρότζεκτ για τους Μπακς. Ο Έλληνας σούπερ σταρ που έχει ήδη κατακτήσει ένα πρωτάθλημα στην καριέρα του στο βιβλίο που έγραψε η Μίριν Φέιντερ για εκείνον αποκαλύπτεται ότι ακόμη και πολιτικός είχε τολμήσει να τον αμφισβητήσει.

Συγκεκριμένα, μέσω του βιβλίου της με τίτλο «Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια», η Αμερικανίδα συγγραφέας έφερε στο φως μια συνομιλία μεταξύ του Γερουσιαστή, Χερμπ Κολ, με τους προπονητές και τους παράγοντες του συλλόγου του Ουισκόνσιν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο βιβλίο:

«Παρόλο που στα μισά της παρθενικής σεζόν του Γιάννη οι Μπακς μετρούσαν 33 ήττες σε 41 αγώνες, η τόλμη του Χάμοντ απέφερε καρπούς. Τον Φεβουάριο, ο Κολ συγκάλεσε σύσκεψη με τους προπονητές και με τους διοικητικούς παράγοντες», γράφει η Φέιντερ.

«Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης που έχουμε;». «Ο Γιάννης», απάντησε χωρίς δισταγμό ο Λάρι Ντρου. Ο Κολ δεν πίστευε στα αυτιά του. «Ο Γιάννης;». Ο Ντρου έγνεψε καταφατικά. Το ίδιο και ο βοηθός του, ο Μπέντερ. «Ο Γιάννης; Σοβαρά τώρα, ο Γιάννης είναι ο καλύτερος παίκτης των Μπακς;».

«Οι προπονητές στάθηκαν αμετακίνητοι. Κανένας δεν έχει την αποφασιστικότητα του Γιάννη, εξήγησαν. […] Ο rookie από την Ελλάδα έδωσε στο Μιλγουόκι ελπίδα. Ένα συναίσθημα που η πόλη είχε σχεδόν ξεγράψει”, αναφέρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ