Μπακς – Εκτός επ’ αόριστον ο Μπρουκ Λόπεζ

Μπακς – Εκτός επ’ αόριστον ο Μπρουκ Λόπεζ

Ο Μπρουκ Λόπεζ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αμερική ο χρόνος επιστροφής του στα παρκέ παραμένει άγνωστος.

Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο μέσα στη σεζόν, καθώς ο Μπρουκ Λόπεζ θα μείνει εκτός δράσης επ’ αόριστον.

Ο Αμερικανός σέντερ των «ελαφιών», πέρασε την πόρτα του χειρουργείου με σκοπό να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε στη μέση και πλέον αναμένεται να αφοσιωθεί στην αποθεραπεία του, χωρίς να έχει γνωστό το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του.

Για τον συγκεκριμένο λόγω άλλωστε, η ομάδα του Μάικ Μπάντενχολζερ προχώρησε και στην απόκτηση του ΝτεΜάρκους Κάζινς, με σκοπό να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί στη θέση «5», με τον «Boogie» να καλείται να συνεργαστεί με τον Μπόμπι Πόρτις ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα κατά την απουσία του 33χρονου σέντερ.

Η φετινή σεζόν δεν έχει εξελιχθεί και με τον καλύτερο τρόπο για τον Λόπεζ, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε μόλις ένα ματς, αυτό της πρεμιέρας κόντρα στους Νετς, καταγράφοντας 8 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ