ΝΒΑ – Στην κορυφή του ΤΟΡ-10 ο ασυναγώνιστος Τοσκάνο-Άντερσον (vid)

ΝΒΑ – Στην κορυφή του ΤΟΡ-10 ο ασυναγώνιστος Τοσκάνο-Άντερσον (vid)

Το κάρφωμα του Χουάν Τοσκάνο-Άντερσον πάνω στον Τζαβέλ ΜακΓκί δεν θα μπορούσε παρά να είναι στην κορυφή του ΤΟΡ-10 της βραδιάς.

Η βραδιά στο ΝΒΑ δεν διέφερε από τις άλλες, με το θέαμα και τις συγκίνησεις στα εννέα παιχνίδια να περισσεύουν. Ωστόσο, ο Χουάν Τοσκάνο-Άντερσον κέρδισε με διαφορά τον ανταγωνισμό όσον αφορά για την καλύτερη φάση, μιας και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά μετά το εντυπωσιακό πόστερ – κάρφωμα που έκανε στον Τζαβέλ ΜακΓκί.

Ο φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πήρε φόρα και «ταπείνωσε» τον σέντερ των Φοίνιξ Σανς, στο καλύτερο κάρφωμα της σεζόν έως τώρα. Στη δεύτερη θέση του ΤΟΡ-10 ακολουθεί ο Μάρκους Σμαρτ των Μπόστον Σέλτικς που είδε το κενό στην άμυνα των Γιούτα Τζαζ μετά το άστοχο λέι απ του Σρούντερ και έκανε ένα εντυπωσιακό φόλοου κάρφωμα, παρά το γεγονός πως κάτω από το καλάθι βρισκόταν ο Ρούντι Γκομπέρ.

Η πρώτη τριάδα κλείνει με τον clutch Έρικ Γκόρντον, ο οποίος χάρισε τη πέμπτη σερί στους Χιούστον Ρόκετς, κάνοντας το 118-116 απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ.

Δείτε τις δέκα καλύτερες φάσεις της βραδιάς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ