Λάθος «συναγερμός» τελικά για ΛεΜπρόν, έξαλλος με το NBA ο… Βασιλιάς

Λάθος «συναγερμός» τελικά για ΛεΜπρόν, έξαλλος με το NBA ο… Βασιλιάς

Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι θυμωμένος με τους χειρισμούς του NBA στην περίπτωσή του, καθώς τελικά δεν είχε ποτέ κορωνοϊό, με το τεστ στο οποίο υπεβλήθη να είναι λάθος.

Άσκοπη ήταν τελικά η καραντίνα στην περίπτωση του ΛεΜπρόν Τζέιμς, καθώς απεδείχθη ότι ουδέποτε τελικά νόσησε από κορωνοϊό και όλος ο αναβρασμός προήλθε από λάθος τεστ.

Ο ηγέτης των Λέικερς δεν μπόρεσε να αποφύγει την ταλαιπωρία και ήταν φανερά εκνευρισμένος με την όλη κατάσταση, μετά την ήττα της ομάδας του στο ντέρμπι της πόλης από τους Κλίπερς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αισθάνθηκα μπερδεμένος και εκνευρισμένος. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Απλά να κάθομαι σπίτι από τη Δευτέρα που επέστρεψα. Μόνο αυτό ώσπου έμαθα ότι είμαι αρνητικός. Με μπέρδεψε το γεγονός ότι το ένα τεστ βγήκε αρνητικό και το άλλο θετικό.

Συνήθως όταν βγαίνει έτσι, τότε υποβάλλεσαι σε νέο τεστ για να επιβεβαιωθεί η θετικότητα. Δεν υπήρξε τέτοιο. Μπήκα κατευθείαν σε καραντίνα λόγω πρωτοκόλλου. Αυτό το κομμάτι με εκνεύρισε. Έπρεπε να βρω τρόπο να επιστρέψω μόνος από το Σακραμέντο.

Δεν μου επιτρεπόταν να ταξιδέψω με κάποιον άλλον μαζί, χωρίς ασφάλεια, χωρίς τίποτα. Έπρεπε να βάλω τα παιδιά μου σε απομόνωση. Ήταν ένα μεγάλο διάστημα αβεβαιότητας. Αυτό ήταν το εκνευριστικό κομμάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ