Ο γιος του ΛεΜπρόν έλαμψε στο «Staples Center» και ο «Βασιλιάς» τον καμάρωνε (vid)

Ο γιος του ΛεΜπρόν έλαμψε στο «Staples Center» και ο «Βασιλιάς» τον καμάρωνε (vid)

Ο Μπρόνι Τζέιμς αγωνίστηκε στο «Staples Center» υπό το βλέμμα του πατέρα του και ήταν ο καλύτερος παίκτης του λυκείου του στη νίκη με 71-53 απέναντι σε αυτό που φοίτησε ο ΛεΜπρόν.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βρέθηκε στο «Staples Center» όχι όμως για να αγωνιστεί με τους Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά για να δει τον γιο του Μπρόνι να παίζει στο ίδιο γήπεδο με αυτόν. Ο «Βασίλιας», μαζί με άλλους ΝΒΑερς όπως οι Κρις Πολ, Καρμέλο Άντονι, Ράσελ Γουέστμπρουκ και Ραζόν Ρόντο, αλλά και τον αθλητή της πυγμαχίας Φλόιντ Μεϊγουέδερ, βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Sierra Canyon (λύκειο του Μπρόνι) με το St. Vincent-St. Mary’s (λύκειο που φοίτησε ο ΛεΜπρόν).

Μια ιδιαίτερη συνθήκη για τον «Βασιλιά», ο οποίος θα πρέπει να αποχώρησε υπερήφανος καθώς είδε τον κανακάρη του να είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του στην άνετη επικράτηση με 71-53 στο πλαίσιο ενός τουρνουά. Ο 17χρονος Μπρόνι ήταν ο πρώτος σκόρερ με 19 πόντους (7/11 εντός πεδιάς, 3/4 τρίποντα), ενώ κατέβασε και 4 ριμπάουντ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μπρόνι είπε τα εξής: «Ήταν πολύ ιδιαίτερα το ότι έπαιξα στο ίδιο γήπεδο με τον πατέρα μου. Αυτό μου έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία και έκανε το παιχνίδι πιο ιδιαίτερο. Αυτό που μου είπε μετά το τέλος ήταν πως του άρεσε ό,τι έκανα στο παρκέ, με την ενέργεια και τον ρυθμό που είχα».

Το επόμενο χρονικό διάστημα, ο Μπρόνι θα κληθεί να επιλέξει το πανεπιστήμιο που θα φοιτήσει, με αυτά των Ντιουκ, UCLA, Οχάιο Στέιτ, Μίσιγκαν και Τενεσί να έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον για να τον κάνουν δικό τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ