Μπουλς – Σε πρωτόκολλο κορωνοϊού και ο ΝτεΡόζαν (pic)

Μπουλς – Σε πρωτόκολλο κορωνοϊού και ο ΝτεΡόζαν (pic)

Αναστάτωση επικρατεί στους Μπουλς, με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν να γίνεται ο τρίτος παίκτης τους που μπαίνει σε πρωτόκολλο κορωνοϊού την τελευταία εβδομάδα.

Οι Σικάγο Μπουλς βλέπουν τον έναν παίκτη τους μετά τον άλλον να μπαίνει σε πρωτόκολλο κορωνοϊού, με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν να γίνεται ο τρίτος παίκτης της σχετικής λίστας την τελευταία εβδομάδα, μετά τους Τζαβόντε Γκριν και Κόμπι Ουάιτ και τέταρτος συνολικά, με τον Νίκολα Βούτσεβιτς να νοσεί στην αρχή της σεζόν.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο, εάν νόσησε ο ίδιος, ή ήρθε απλώς σε επαφή με κρούσμα, ενώ ούτε ο προπονητής του, Μπίλι Ντόνοβαν ήξερε πως ακριβώς έχει η κατάσταση.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι, γράφωντας σχετικά στο Twitter:

«Ο σταρ των Σικάγο Μπουλς ΝτεΜάρ ΜτεΡόζαν μπήκε στα πρωτόκολλα κορωνοϊού της λίγκας, όπως μεταφέρουν πηγές στο ESPN. Ο ΝτεΡόζαν ήταν ο παίκτης της εβδομάδας στην Ανατολική Περιφέρεια, με 30 πόντους μέσο όρο, με την ομάδα να σημειώνει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια το συγκεκριμένο διάστημα.»

Φέτος ο ΝτεΡόζαν μετρά ως τώρα 26.4 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ μέσο όρο με 49.8% στα σουτ σε 35 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Οι Μπουλς πάντως πήραν τη νίκη τα ξημερώματα κόντρα στους Νάγκετς, χωρίς εκείνον, με 109-97.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ