Ξέσπασε ο Τόμας στο Twitter –  «Θέλω μόνο να παίξω μπάσκετ!» (pics)

Ξέσπασε ο Τόμας στο Twitter – «Θέλω μόνο να παίξω μπάσκετ!» (pics)

O Aϊζάια Τόμας δεν έχει κατφέρει να βρει ακόμα ομάδα στο NBA και εξέφρασε το παράπονό τπυ στο Twitter, προσπαθώντας να κινητοποίησηει τον εαυτό του περισσότερο.

Ο Αϊζάια Τόμας μπορεί να έκανε προπονήσεις με ομάδες του NBA το καλοκαίρι και να υπήρχε έντονο ενδιαφέρον των Λέικερς για εκείνον, όμως αυτό δεν κατέληξε σε «γάμο» κι έτσι παραμένεο ακόμα εκτός της λίγκας.

Στα 32 του χρόνια προσπαθεί να δείξει ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει και μπορεί να προσφέρει στο υψηλότερο επίπεδο. Έκανε λοιπόν μια σειρά από «τιτιβίσματα» στο Twitter, για να δείξει πόσο έτοιμος είναι, πόσο ανυπομοεί για μια ευκαιρία και πως προσπαθεί συνεχώς να βρίσκει κίνητρο, για να συνεχίζει.

Απλά θέλω να παίξω μπάσκετ. Δεν αναρωτιέμαι καν γιατί ή πώς συμβαίνει αυτό πια (το γεγονός ΄τι δεν έχει ομάδα). Το μόνο που λέω στον εαυτό μου είναι να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά. Ο Άιβερσον με έχει πει πραγματικό «φονιά», ο Κόμπι μου έδωσε το παρατσούκλι «Mighty IT» , Ο Νίπσι Χασλ είπε πως έχω θάσρρος λιονταριού και ο Τομ Μπρείντι με αποκάλεσε σπουδαίο.

Έχω την έγκριση των σπουδαιότερων αθλητών όλων των εποχών… Είναι απλά θέμα χρόνου. Θα είμαι έτοιμος για την επιστροφή μου, όταν έρθει η ώρα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ