Επικός Αντετοκούνμπο – «Ωραίο που επέστρεψε ο Μάθιους, μου φαίνεται βέβαια 45 ετών» (vid)

Επικός Αντετοκούνμπο – «Ωραίο που επέστρεψε ο Μάθιους, μου φαίνεται βέβαια 45 ετών» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη νίκη των Μπακς κόντρα στο Κλίβελαντ και ήταν απόλυτα σοβαρός όταν μιλούσε για τους συμπαίκτες του, μέχρι την ώρα που ρωτήθηκε για τον Ουέσλι Μάθιους.

Οι Μπακς κέρδισαν τους Καβαλίερς με 112-104 και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει 27 πόντους σε 27 λεπτά, όσα ακριβώς και τα χρόνια του, μιας και είχε γενέθλια.

Ο «Greek Freak» μίλησε για τους συμπαίκτες του και ήταν απόλυτα σοβαρός, μέχρι τι στιγμή που ήρθε η ώρα να αναφερθεί στον Ουέσλι Μάθιους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα σουτ μέσης απόστασης και το 3/3 τρίποντα:

«Ήταν δώρο γενεθλίων αυτά τα σουτ. Ήταν δύσκολο με τόσους ψηλούς. Έπρεπε να παίξω έξυπνα, να βρω το σημείο μου, μείνω επιθετικός όσο περισσότερο μπορώ. Κάποιες φορές πρέπει να πάω κοντά στο καλάθι, άλλες να εμπιστευτώ το σουτ μου και φυσικά να εμπιστευτώ και τους συμπαίκτες μου. Απόψε αγωνίστηκα για πρώτη φορά μετά από δύο ματς».

Για την τριάδα με τους Μίντλετον, Χόλιντεϊ:

«Όταν είμαστε και οι τρεις μέσα, θα πάρουμε καλές αποφάσεις, να βάλουμε τους συμπαίκτες μας σε καλά σημεία. Είναι πάντα καλό, όταν είσαι στο τέλος του αγώνα, να έχει την μπάλα ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Η μπάλα συνήθως είναι στα δικά μου χέρια, του Κρις ή του Τζρου. Δεν μπορεί να πάει λάθος. Μπορεί να έχω ένα κακό βράδυ, το ίδιο ο Κρις, αλλά ο Τζρου να είναι καλά. Αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις είναι καλό να βρίσκονται στο παρκέ στο τέλος».

Για τους ψηλούς των Καβς:

Είναι περίεργο, αλλά αυτό είναι το ΝΒΑ. Γέμισαν τη ρακέτα τους, είναι κάτι που λατρεύω να το δω στο μέλλον. Θέλω να το βλέπω, για να ξέρω πως μπορώ να το αντιμετωπίσω».

Για το πως πιστεύει ότι παίζουν οι Μπακς:

«Παίζουμε καλά, μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα. Κάποιες φορές είναι πανέμορφο, άλλες πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να κερδίσουμε ένα ματς. Είμαστε υγιείς, έχουμε καλό ροτέισον, αυτοπεποίθηση, βρισκόμαστε σε καλό σημείο».

Για τον Μπρουκ Λόπεζ:

«Πρέπει να πάρει τον χρόνο, θα επιστρέψει κάποια στιγμή, υγιής. Είναι δύσκολο γιατί ο Μπρουκ δεν χάνει ματς. Κάποιες φορές όταν δεν αγωνίζεται, τρελαίνεται. Είναι περίεργο να μην έχουμε την ενέργειά του. Αλλά πρέπει να το ξεπεράσει, να επιστρέψει. Και εμείς θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε χωρίς αυτόν».

Για τον Ουέσλι Μάθιους:

«Όταν ο Ουές επέστρεψε μου έμοιαζε μεγαλύτερος, σαν να ήταν 45 ετών! Τον ρώτησα την ηλικία του, «πόσο είσαι τώρα;». Μου απάντησε 35 και του είπα «αποκλείεται, είσαι 42″. Είναι καλό που τον έχουμε ξανά μαζί μας. Τον ξέρουμε, μας ξέρει, γνωρίζει το σύστημά μας. Σήκωνα βάρη, δεν τον είδα, με έπιασε και με σήκωσε και με πήγε βόλτα στο γυμναστήριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ