Ουόριορς – Χοκς 106-94

Ουόριορς – Χοκς 106-94

Οι Ουόριορς νίκησαν εύκολα τους Χοκς του Τάιλερ Ντόρσεϊ με 106-94, όμως είδαν τον Στεφ Κάρι να τραυματίζεται ξανά στον αστράγαλό του.

Στην επιστροφή του στη δράση μετά από απουσία έξι αγώνων με διάστρεμμα, ο Στεφ Κάρι τραυματίστηκε ξανά. Mπορεί οι Ουόριορς να νίκησαν εύκολα τους Χοκς με 106-94, όμως το μυαλό όλων στο Γκόλντεν Στέιτ είναι στην κατάσταση που βρίσκεται ο Κάρι.

Ο σταρ των πολεμιστών στο τρίτο δωδεκάλεπτο του ματς τραυματίστηκε όταν  ο Τζαβέιλ ΜακΓκι έπεσε άτσαλα πάνω στο αριστερό γόνατο του πλέι μέικερ των πρωταθλητών, ο οποίος έφυγε κουτσαίνοντας και με έντονο πόνο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση συνδέσμου, αλλά σήμερα ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ακριβής κατάστασή του και πόσο καιρό θα λείψει.

Όσον αφορά την αναμέτρηση ο Κάρι πρόλαβε να πετύχει 29 πόντους σε 25 λεπτά με 6/6 βολές, 7/10 δίποντα και 3/8 τρίποντα, ενώ μάζεψε και 7 ριμπάουντ. Πολύ καλός για τους πρωταθλητές ήταν και ο Γιανγκ με 24 πόντους, ενώ για την ομάδα της Ατλάντα, ο Πρινς είχε 20 κι ο Σρέντερ 16. Εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα της Ατλάντα πραγματοποίησε και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ο οποίος σε 25 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 13 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=AS9lQ0pqmgU

https://www.youtube.com/watch?v=gWQTRuXXhe4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ