Έφτασε τα 100 triple-double ο ΛεΜπρόν (pic)

Έφτασε τα 100 triple-double ο ΛεΜπρόν (pic)

Οι Λέικερς μπορεί να έχασαν από τους Γκρίζλις, όμως ο ΛεΜπρόν εξακολουθεί να γράφει ιστορία σκόμα και στις ήττες, φτάνοντας τα 100 triple-double.

Οι Λέικερς δεν είναι στην καλύτερή τους κτάσταση και δεν δείχνουν για την ώρα να μπορούν να αποκτήσουν μομέντουμ, παίζοντας σαν αουτσάιντερ, όπως είπε ο Ντέιβις μετά την ήττα από τους Γκρίζλις με 108-95.

Μέσα σε όλο αυτόν τον αναβρασμό, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς παραμένει η μόνη σταθερά των «Λιμνανθρώπων». Τα ξημερώματα έφτασε τα 100 triple-double, έχοντας 20 πόντους, 11 ασίστ και 10 ριμπάουντ και βρίσκεται πλέον στην πέμοτη θέση της σχετικής λίστας όλων των εποχών και θέλει μόλις οκτώ για να ανέβει τέταρτος, ξεπερνώντας τον Τζέισον Κιντ.

Για έναν παίκτη που βρίσκεται στη λίγκα από το 2003 και κυνηγά να αναρριχηθεί σε όλες τις στατιστικές λίστες, σκοπεύοντας να παίξει τουλάχιστον μέχρι το 2024, για να προλάβει να μπιραστεί το παρκέ με τον γιο του, όλα αυτά δεν πρέπει να αποτελούν έκπληξη.

Ακόμα βέβαια κι αν έχει για… ψωμοτύρι το να τελειώνει ένα ματςόντας «τριπλός», η νίκη είναι αυτό που τον νοιάζει περισσότερο απ’ όλα, γι’ αυτό και δε δίστασε να τα… χώσει στον Μαλί Μονκ για μια πάσα που δεν έκανε στον Χάουαρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ