Μπλέιζερς – Αρνητικοί στην παραχώρηση Λίλαρντ για Σίμονς, ζητούν παίκτη από το Top25 του NBA

Μπλέιζερς – Αρνητικοί στην παραχώρηση Λίλαρντ για Σίμονς, ζητούν παίκτη από το Top25 του NBA

Οι Μπλέιζερς ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους πως δεν πρόκειται να δώσουν τον Λίλαρντ ως αντάλλαγμα για τον Σίμονς, ψάχνοντας παίκτη μόνο από την «αφρόκρεμα» του NBA.

Ο Μπεν Σίμονς βλέπει το όνομά του να εμπλέκεται σε νέα μεταγραφικά σενάρια, που μιλούν για ανταλλαγή του στους Μπλέιζερς αντί του Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Όμως ο ηγέτης του Πόρτλαντ θέλει να παραμέινει στο Όρεγκον, έχοντας μάλιστα συμπαίκτη των Αυστραλό, επιμένοντας σε αυτά που είπε το καλοκαίρι:

«Τίποτα δεν άλλαξε σε σχέση με αυτά που είχα πει το καλοκαίρι. Εννοούσα αυτό που είπα, δεν είχαμε την εκκίνηση που θέλαμε, δουλεύουμε για την εξέλιξή μας. Όλοι θέλουν να κερδίσουν, να το γυρίσουν. Θέλω να είμαι η λύση σε αυτό. Χρειάζεται χρόνος για να πάμε στη σωστή κατεύθυνση. Ξέραμε ότι θα έπρεπε να κάνουμε υπομονή με τον νέο προπονητή, το νέο επιτελείο» ανέφερε χαρακτηριστικά στο ESPN.

Η ομάδα ακούει τα όσα δήλωσε και φυσικά δεν θέλει να τον παραχωρήσει αντί… πινακίου φακής. Κακά τα ψέματα ο Σίμονς περιβάλλεται από ένα «πέπλο» μυστηρίου κι αβεβαιότητας, μετά τα όσα συμβαίνουν από το τέλος της περσινής σεζόν, οπότε οι… μετοχές του έχουν πέσει πολύ και οι Μπλέιζερς βάζουν «φρένο» σε κάθε σενάριο απόκτησής του αντί του Λίλαρντ, θέλοντας παίκτη από το Top25 του NBA.

Σημαντική ημερομηνία όσον αφορά τις όποιες διαπραγματεύσεις κάνουν οι Σίξερς (οι οποίοι θα προσπαθήσουν να βάλουν και άλλες ομάδες στο κόλπο προκειμένου να εμλακούν περισσότερα ονόματα παικτών) είναι η Τετάρτη, 15/12.

Τότε όσοι ήταν ελεύθεροι το καλοκαίρι θα μπορούν να είναι διαθέσιμοι στις ομάδες για ανταλλαγές, αυξάνοντας το υπάρχον 65% σε 84%. Η Φιλαδέλφεια βλέπει το Πόρτλαντ να απομακρύνεται από τις διαπραγματεύσεις μετά και το δικό της μειωμένο ενδιαφέρον για τον ΜακΚόλουμ, ο οποίος είναι εκτός δράσης με πρόβλημα στον πνευμονα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ