Στόκτον σε Ίρβινγκ – «Έχεις πολλούς υποστηρικτές Καϊρί – Είμαι περήφανος για σένα»

Στόκτον σε Ίρβινγκ – «Έχεις πολλούς υποστηρικτές Καϊρί – Είμαι περήφανος για σένα»

Ο Τζον Στόκτον σε δηλώσεις του υποστήριξε τη στάση που κρατά ο Καϊρί Ίρβινγκ, όσον αφορά τον εμβολιασμό, τονίζοντας πως είναι περήφανος για εκείνον.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης, λόγω της επιλογής του να μην εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, με τους Μπρούκλιν Νετς πάντως να τα πηγαίνουν αρκετά καλά χωρίς εκείνον.

Στο πλευρό του «Uncle Drew» πάντως βρίσκεται ο παλαίμαχος παίκτης και θρύλος των Γιούτα Τζαζ, Τζον Στόκτον, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο Ίρβινγκ έχει πολλούς υποστηρικτές και ότι ο ίδιος τον θαυμάζει για τις αποφάσεις του.

Οι δηλώσεις του Τζον Στόκτον:

«Έχεις πολλούς υποστηρικτές Καϊρί. Δεν μπορούν να σε φτάσουν όλοι τους, και δεν μπορείς να τους φτάσεις εσύ όλους, όμως υπάρχει μια πλειοψηφία εκεί έξω που σε στηρίζει.

Δεν είναι όλοι τολμηροί όσο εκείνος. Είμαι περήφανος για αυτόν ως άτομο που παίρνει αυτό το είδος ατομικού ρίσκου για αυτό που πιστεύει ότι είναι σωστό.

Εγώ στη θέση του δεν υπήρχε περίπτωση να ρισκάρω για να παίξω. Ελπίζω να συμμετάσχουν και άλλοι. Και όλοι μαζί να κρατήσουμε τα χέρια και κανένας να μην παίξει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ