Στο πάνθεον του Μέμφις ο Ζακ Ράντολφ

Στο πάνθεον του Μέμφις ο Ζακ Ράντολφ

Ιστορική στιγμή για τον παλαίμαχο άσο των Γκρίζλις.

Σε μία άκρως συγκινητική εκδήλωση, μετά το νικηφόρο αγώνα επί του Χιούστον (113-106), οι Μέμφις Γκρίζλις, απέσυραν την φανέλα του Ζακ Ράντολφ, τιμώντας τον με αυτό τον τρόπο για την προσφορά του στον οργανισμό.

Ο δίσκος (αντί για φανέλα) με το νο50, ως φόρος τιμής για την αγάπη του προς τη μουσική, κοσμεί από τα ξημερώματα της Κυριακής (12/12) την οροφή του FedEx Forum, με τον άνθρωπο που «σημάδεψε» με την παρουσία του την ιστορία των «Αρκούδων» να παρακολουθεί συγκινημένος τη διαδικασία και ν΄ αποθεώνεται από το κοινό.

Οπαδοί, φίλοι, πρώην συνεργάτες και προπονητές, συμπαίκτες, όπως ο Μαρκ Γκασόλ με τον οποίο είχαν συνθέσει ένα φοβερό δίδυμο ψηλών από το 2009 έως το 2017, βρέθηκαν όλοι εκεί για να τιμήσουν τον Ζακ Ράντολφ. Ο τελευταίος αγωνίστηκε στους «Γκρίζλις» από το 2009 έως το 2017 και στο διάστημα αυτό είχε 16.8 πόντους, 10.2 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Έγινε δύο φορές All Star και ο πρώτος παίκτης του Μέμφις που συμπεριλήφθηκε σε μία από τις τρεις καλύτερες πεντάδες της σεζόν στο NBA (το 2011 συμπεριλήφθηκε στην τρίτη καλύτερη πεντάδα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ