Άλεν – «Μη με συγκρίνετε με τον Κάρι, ο Στεφ δεν συγκρίνεται με κανέναν»

Άλεν – «Μη με συγκρίνετε με τον Κάρι, ο Στεφ δεν συγκρίνεται με κανέναν»

Ο Ρέι Άλεν μίλησε για τις συγκρίσεις που γίνονται μεταξύ αυτού και τον Στέφεν Κάρι, αναφέροντας πως ο σταρ των Γουόριορς δεν συγκρίνεται με κανέναν.

Ο Στέφεν Κάρι είναι για πολλούς ο κορυφαίος σουτέρ όλων των εποχών και φυσικά οι συγκρίσεις με έναν εκ των καλύτερων αυτού του τομέα, Ρέι Άλεν, είναι αναπόφευκτες.

Σε δηλώσεις του, ο άλλοτε παίκτης των Μπακς, Σόνικς, Σέλτικς και Χιτ τόνισε πως δεν γίνεται να συγκρίνεις με κανέναν τον ηγέτη των Γουόριορς.

Οι δηλώσεις του Ρέι Άλεν:

«Με συγκρίνουν με τον Κλέι Τόμπσον, αλλά ο Κλέι κινείται χωρίς την μπάλα. Μπορεί να ταρακουνήσει την άμυνα. Αν εκείνος είναι ελεύθερος, όλοι είναι ελεύθεροι, δηλαδή ό,τι γινόταν και με εμένα. Ο Στεφ είναι μια κατηγορία μόνο του, δεν μπορείς να τον συγκρίνεις με κανέναν.

Μπορείς να πεις ότι ο Κάρι και Λίλαρντ μπορούν να σουτάρουν από μακριά, να χειριστούν την μπάλα και να μπουν στο ζωγραφιστό. Αλλά ο Στεφ μπαίνει στο ζωγραφιστό περισσότερο απ’ όσο το κάνει ο Λίλαρντ.

Θα σύγκρινα τον Κλέι περισσότερο με τον εαυτό μου και τον Ρέτζι Μίλερ γιατί κινούμστε χωρίς την μπάλα, αρκετές φορές στην αδύνατη πλευρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ