Αντετοκούνμπο – «Ο Μίντλετον μου είπε πως είναι ΟΚ» (vid)

Αντετοκούνμπο – «Ο Μίντλετον μου είπε πως είναι ΟΚ» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τον τραυματισμό του Κρις Μίντλετον και τόνισε ότι σε συνομιλία που είχαν του ξεκαθάρισε πως είναι «ΟΚ».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με τους Σέλτικς αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Κρις Μίντλετον στον αγώνα, αλλά και στην ελπίδα του να αγωνιστεί κανονικά από το επόμενο κιόλας παιχνίδι κόντρα στους Πέισερς.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ τόνισε πως τον ρώτησε στα αποδυτήρια για την κατάσταση του και απάντησε πως είναι «ΟΚ» και δεν αποκλείεται να παίξει ακόμη και κόντρα στην Ιντιάνα.

«Δεν είδα τη φάση. Τον είδα απλώς να βγαίνει κουτσαίνοντας από το γήπεδο. Στα αποδυτήρια τον ρώτησα αν είναι καλά και μου είπε πως είναι ΟΚ. Ελπίζω να είναι και να τον έχουμε μαζί μας την Τετάρτη απέναντι στους Πέισερς», τόνισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Θα ξέρουμε περισσότερα αύριο, αλλά υπάρχει ελπίδα πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε και να αξιολογήσουμε την κατάσταση», ανέφερε ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Ο Τζρου Χόλιντεϊ όταν ρωτήθηκε ποιο μήνυμα στέλνει στον λαβωμένο συμπαίκτη του, απάντησε με χαμόγελο «Σε παρακαλώ, να μην έχεις τραυματιστεί. Φρόντισε να είσαι έτοιμος για το επόμενο ματς» και πρόσθεσε: «Ο ίδιος ο Κρις είναι θετικός, αλλά ποτέ δεν δείχνει σημάδια αδυναμίας. Πάντα είναι θετικό άτομο».

Δείτε τη φάση του τραυματισμού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ