Τόμας – Ονειρικό ντεμπούτο στη G-League με 42 πόντους (vid)

Τόμας – Ονειρικό ντεμπούτο στη G-League με 42 πόντους (vid)

Ο Αϊσάια Τόμας πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο ντεμπούτο του στη G-League, τελειώνοντας τον αγώνα με 42 πόντους, 8 ασίστ, 6 ριμπάουντ και 5 εύστοχα τρίποντα.

Ο Αϊσάια Τόμας ψάχνει μια ευκαιρία για να επιστρέψει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και η εμφάνιση που πραγματοποίησε στο ντεμπούτο του στη G-League είναι σίγουρα μια καλή αρχή για να «χτίσει» πάνω της και να πείσει έναν εκ των 30 οργανισμών να τον υπογράψουν.

0 32χρονος γκαρντ αγωνίζεται στην αναπτυξιακή ομάδα των Ντένβερ Νάγκετς, τους Grand Rapids Gold, και ήταν καταπληκτικός απέναντι στους Fort Wayne Mad Ants παρά την ήττα με 131-127, θυμίζοντας λίγο από την εποχή που μεσουρανούσε φορώντας τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς (2014-2017). Ο Τόμας τελείωσε τον αγώνα με 42 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα, 5 εύστοχα τρίποντα και 53% (16-30) στα σουτ σε 42΄, κάνοντας μια «δήλωση» προθέσεων για τη συνέχεια.

Ποια είναι αυτή; Από τις 19 έως τις 22 Δεκεμβρίου στο G-League Showcase που θα γίνει στο Λας Βέγκας, εκεί όπου τα μάτια των υπευθύνων των ομάδων του ΝΒΑ θα είναι σίγουρα πάνω του.

Παράλληλα, δέχθηκε την απόθεωση από τον Ζακ ΛαΒίν των Σικάγο Μπουλς, ο οποίος απαίτησε την επιστροφή στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, με τον Τόμας να ευχαριστεί άπαντες για την υποστήριξη που δέχεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ