Ο’Νιλ – «Το πρόβλημα των Λέικερς δεν είναι ο Γουέστμπρουκ, άλλος είναι…»

Ο’Νιλ – «Το πρόβλημα των Λέικερς δεν είναι ο Γουέστμπρουκ, άλλος είναι…»

Ο Σακίλ Ο'Νιλ μίλησε για την εικόνα που παρουσιάζουν οι Λος Άντζελες Λέικερς, τονίζοντας πως το πρόβλημα της ομάδας δεν είναι ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, αλλά άλλος παίκτης.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν έχουν πείσει μέχρι στιγμής με την απόδοσή τους, παρά τις μεγάλες προσδοκίες που φορτώθηκαν στην ομάδα της Καλιφόρνια.

Για τον Σακίλ Ο’Νιλ το ποιος ευθύνεται για την εικόνα του συνόλου του Φρανκ Βόγκελ είναι ξεκάθαρο, και αυτός δεν είναι ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, που για τον «Σακ» παίζει «μια χαρά», όπως τόνισε.

Εκείνος που ευθύνεται φαίνεται πως είναι ο Άντονι Ντέιβις για τον θρυλικό πρώην σέντερ. Συγκεκριμένα, επισημαίνει ότι ο «AD» είναι εξαφανισμένος όλη τη χρονιά και δεν βλέπει πουθενά το όνομά του.

Οι δηλώσεις του Σακίλ Ο’Νιλ:

«Δεν είναι ο Ράσελ Γουέστμπρουκ το πρόβλημα των Λέικερς. Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε τον ΛεΜπρόν να έχει καλά στατιστικά. Δεν είδα όμως στατιστικά από τον Άντονι Ντέιβις. Και εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημά τους.

Μιλάω από τη θέση ενός ανθρώπου με εμπειρία. Ο Ντέιβις έχει πολύ ταλέντο, αλλά σουτάρει με ποσοστό 19% από το τρίποντο. Τι ακριβώς κάνεις κύριε AD; Τι κάνεις; Δεν έχω δει το όνομά σου να αναφέρεται πουθενά όλο το χρόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ