Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Ίρβινγκ (pic)

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Ίρβινγκ (pic)

Ο Καϊρί Ίρβινγκ φαίνεται πως είναι έτοιμος να πατήσει ξανά παρκέ και να βοηθήσει τους Μπρούκλιν Νετς.

Έτοιμος να επιστρέψει ξανά στην αγωνιστική δράση φαίνεται πως είναι ο Καϊρί Ίρβινγκ, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του ο έγκυρος ρεπόρτερ του ESPN, Άντριαν Βοϊναρόφσκι.

Σύμφωνα με όσα διαμηνύει ο «Βόι» οι Μπρούκλιν Νετς βλέποντας τα κρούσματα του κορωνοϊού να πλήττουν την ομάδα τους, αλλά και όλο το ΝΒΑ, αποφάσισαν να βγάλουν από τον… πάγο τον «Uncle Drew» δίνοντάς του και πάλι φανέλα ώστε να βοηθήσει το σύνολο του Στιβ Νας.

Όχι, ο Ίρβινγκ δεν έχει πειστεί ακόμα να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και έτσι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα εντός έδρας ματς της ομάδας από τη Νέα Υόρκη, αφού απαγορεύονται ανεμβολίαστοι στους κλειστούς χώρους.

Ωστόσο, θα λαμβάνει κανονικά μέρος στα ματς εκτός έδρας και όπου οι κανόνες της κάθε Πολιτείας το επιτρέπουν, ενώ θα προπονείται μόνος του ώστε να βρίσκεται σε φόρμα. Τόσο ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζο Τσάι, ο GM Σον Μαρκς, όσο και ο Στιβ Νας στηρίζουν την ιδέα αυτή και θα κάνουν τα πάντα ώστε να υλοποιηθεί.

Η επιστροφή του πάντως δεν αναμένεται να είναι άμεση καθώς θα πρέπει πρώτα να περάσει μια σειρά από τεστ για τον κορωνοϊό για να μπορέσει να έχει επαφή με το προπονητικό επιτελείο και να ελέγξουν σε τι κατάσταση βρίσκεται σωματικά, μιας και μέχρι στιγμής δεν έχουν εικόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ