Στο πρωτόκολλο του κορωνοϊού ο ανεμβολίαστος Καϊρί Ίρβινγκ

Στο πρωτόκολλο του κορωνοϊού ο ανεμβολίαστος Καϊρί Ίρβινγκ

Ο Καϊρί Ίρβινγκ τοποθετήθηκε στο πρωτόκολλο του ΝΒΑ για τον κορωνοϊό και οι Νετς δεν θα τον έχουν στην διάθεση του για τις επόμενες δύο εβδομάδες τουλάχιστον.

Μία ημέρα μετά από την απόφαση των Νετς να επαναφέρουν τον Καϊρί Ίρβινγκ στο ρόστερ της ομάδας, ώστε να αρχίσει να προπονείται, ο έμπειρος γκαρντ τοποθετήθηκε στο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας του NBA για τον κορωνοϊό.

Μάλιστα ο Ίρβινγκ θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγαλύτερο διάστημα από τους υπόλοιπους παίκτες που τοποθετούνται στο πρωτόκολλο και αυτό γιατί παραμένει μέχρι τώρα ανεμβολίαστος. Αυτό σημαίνει ότι μετά από το δεκαήμερο, θα πρέπει να έχει αρνητικά τεστ για πέντε σερί ημέρες πριν επιστρέψει σε ρυθμούς προπόνησης.

Βέβαια ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στης εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας, καθώς ο νόμος στην Νέα Υόρκη δεν δίνει το δικαίωμα σε ανεμβολίαστους παίκτες να αγωνίζονται. Έτσι αυτό σημαίνει πως οι Νέτς μπορούν να τον υπολογίζουν μόνο για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας.

Πάντως οι Νετς στο αποψινό εντός έδρας παιχνίδι με τους Ορλάντο Μάτζικ (02:30) θα έχει τουλάχιστον 10 παίκτες απόντες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ