Μπακς – Καβαλίερς 90-119: Οι Καβαλιέρς διέλυσαν τους «μισούς» Μπακς

Μπακς – Καβαλίερς 90-119: Οι Καβαλιέρς διέλυσαν τους «μισούς» Μπακς

Οι Μπακς αγωνίστηκαν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και με πολλές απουσίες κόντρα στους Καβαλίερς και μοιραία γνώρισαν διασυρμό με 119-90 στο Μιλγουόκι

Οι Μπακς σε ακόμη ένα ματς αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες και με σύνθεση ανάγκης ουσιαστικά και μοιραία ηττήθηκαν στο Μιλγουόκι με 119-90 από τους Καβαλίερς. Σε ένα ματς όπου η ομάδα του Κλίβελαντ ξέφυγε από νωρίς δεν συνάντησε σθεναρή αντίσταση, ειδικά από τη στιγμή που έλειπαν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Κρις Μίντλετον, ο Μπόμπι Πόρτις, αλλά και οι Τζρου Χόλιντεϊ με τον Μπρουκ Λόπες και τον Ντι Βιντσέντζο.

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς (δίχως τον ασθενή Μόμπλεϊ) δεν χάρισαν τίποτα στους πρωταθλητές και τους διέλυσαν με διαφορά 29 πόντων. Έτσι οι Μιλγουόκι Μπακς έπεσαν στο 19-13 μετά την εντός έδρας συντριβή την ίδια ώρα που οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στο 19-12 και σε απόσταση αναπνοής από τα ελάφια.

Από εκεί και πέρα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για 25:11 έχοντας 7 πόντους (1/2 τριπ., 2/4 διπ., 0/2 βολές), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 λάθη, ενώ για δεύτερο διαδοχικό διψήφιο ματς ο Τζόρνταν Νουόρα είχε 28 πόντους και 11 ριμπάουντ. Στους Μπακς κρατάνε και την εμφάνιση του rookie Σάντρο Μαμουκελασβίλι (17π.), αλλά και τα λεπτά συμμετοχής που πήρε ο ΝτεΜάρκους Κάζενς (17π., σε 27:12).

Από την άλλη οι Καβαλίερς είχαν τον Τσεντί Οσμάν με 23 πόντους, τον Ντάριους Γκάρλαντ 22 πόντους, τους Κέβιν Λαβ, Ρίκι Ρούμπιο από 15, με τον Ισπανό να μοιράζει 10 ασίστ και τον Τζάρετ Άλεν 14 πόντους.

Bucks Cavs

Bucks Cavs

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ