Ήττες για Νετς και Γουόριορς – Χαμός στο NBA με τις απουσίες λόγω κορωνοϊού (vids)

Ήττες για Νετς και Γουόριορς – Χαμός στο NBA με τις απουσίες λόγω κορωνοϊού (vids)

Σε μια βραδιά που όλες οι ομάδες που αγωνίστηκαν είχαν απουσίες λόγω κορωνοϊού, οι Νετς και οι Γουόριορς γνώρισαν τις ήττες από Μάτζικ και Ράπτορς.

Η βραδιά που πέρασε ήταν μια από τις πιο ιδιαίτερες και περίεργες στη regular season του NBA τα τελευταία χρόνια, αφού όλες οι ομάδες είχαν πολλές απουσίες στα ρόστερ τους λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό.

Δεκάδες παίκτες είναι σε καραντίνα και ομάδες όπως οι Νετς και οι Γουόριορς το πλήρωσαν ακριβά, αφού οι πρώτοι έπαιζαν χωρίς 10 παίκτες κόντρα στους Μάτζικ και όπως είναι λογικό ηττήθηκαν από τους Μάτζικ με 100-93. Η ομάδα του Στιβ Νας είχε εκτός μάχης μεταξύ άλλων τους Ντουράντ, Χάρντεν, Ίρβινγκ, Όλντριτζ Μπράουν και Μίλσαπ.

Από την άλλη οι Ράπτορς συνέτριψαν με 119-100 τους Γουόριορς, έχοντας κορυφαίους τους Φρεντ Βαν Βλιτ με 27 και Σκότι Μπαρνς με 21 πόντους. Ο Στιβ Κερ παρέταξε την ομάδα του χωρίς τον Στεφ Κάρι που πήρε ανάσες, καθώς επίσης τους Γκριν, Ιγκουοντάλα, Πόρτερ και Γουίγκινς, που είχαν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Με τρίποντο του Σάι Γκίλτζους Αλεξάντερ στην εκπνοή οι Θάντερ επιβλήθηκαν 104-103 των Κλίπερς. Ο Καναδός γκαρντ είχε 18 πόντους και ξεχώρισε μαζί με τον Λου Ντορτ που είχε άλλους 29, ενώ ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι είχε καλή παρουσία με 10 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 9 λεπτά. Ο Λουκ Κέναρντ είχε 27 πόντους για την ομάδα του LA, που έπαιξε χωρίς τον τραυματία Πολ Τζορτζ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μιλγουόκι Μπακς-Κλίβελαντ Καβαλίερς 90-119

Μπόστον Σέλτικς-Νιου Γιορκ Νικς 114-107

Μπρούκλιν Νετς-Ορλάντο Μάτζικ 93-100

Τορόντο Ράπτορς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 119-100

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Λος Άντζελες Κλίπερς 104-103

Γιούτα Τζαζ-Γουάσινγκτον Γουίζαρντς 103-109

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ