Τρέχουν να προλάβουν τα play offs, Ίρβινγκ και Κάρι

Τρέχουν να προλάβουν τα play offs, Ίρβινγκ και Κάρι

Γουόριορς και Σέλτικς θα περιμένουν με αγωνία την εξέλιξη της πορείας της αποθεραπείας των δύο βασικών τους point guard, ενόψει των play offs του ΝΒΑ που ξεκινούν σε λιγότερο από ένα μήνα.

Ο All Star γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς είδε τον τραυματισμό στο γόνατο να… επιμένει και έτσι αποφασίστηκε από κοινού με την ομάδα του να μπει στο χειρουργείο για να είναι στις επάλξεις στα play offs, όταν τα πράγματα σοβαρεύουν και κρίνεται η χρονιά για τις ομάδες του ΝΒΑ.

Η εγχείρηση του Uncle Drew πήγε καλά και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία 3-6 εβδομάδων, γεγονός που καθιστά σίγουρη την απουσία του στα πρώτα ματς ίσως ακόμα και στον πρώτο γύρο των play offs.

 

Από την άλλη, ο ηγέτης των πρωταθλητών, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση εν ώρα αγώνα, γεμίζοντας με ανησυχία τους Πολεμιστές. Τελική γνωμάτευση για τον Στεφ Κάρι αναφέρει μερική ρήξη συνδέσμων που σημαίνει ότι θα χάσει όλα τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Αν λάβουμε τελικά υπόψιν πως τα play offs ξεκινούν στα μέσα Απριλίου, τότε αν όλα εξελιχθούν πως προβλέπουν τα ιατρικά επιτελεία και οι δύο παίκτες θα είναι σε θέση να βοηθήσουν τις ομάδες τους σε ημιτελικούς και τελικούς Περιφέρειας, αλλά και στους Τελικούς της Λίγκας αν κάποια από τις δύο ομάδες τα καταφέρει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ