Λέικερς – Μπορούν και χωρίς τον Ντέιβις (pic)

Λέικερς – Μπορούν και χωρίς τον Ντέιβις (pic)

Οι Λέικερς θα στερηθούν για έναν μήνα τις υπηρεσίες του Άντονι Ντέιβις, αλλά αυτό δεν πρέπει να τους ανησυχεί, καθώς σύμφωνα με τους αριθμούς, αγωνίζονται καλύτερα χωρίς αυτόν.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού που υπάρχουν στην ομάδα, αλλά και τους τραυματισμούς. Τελευταίο «θύμα» ήταν ο Άντονι Ντέιβις, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν μήνα μετά το πρόβλημα στους συνδέσμους του αριστερού γονάτου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα «λένε» οι αριθμοί, η απουσία του «Unibrow» δεν θα κοστίσει στους «Λιμνάνθρωπους» καθώς όσο βρίσκεται στο παρκέ, οι Λέικερς πετυχαίνουν τους ίδιους ή και λιγότερους πόντους από τους αντιπάλους τους. Συγκεκριμένα, όταν ο Ντέιβις αγωνίζεται χωρίς τον ΛεΜπρόν στο πλάι του, η ομάδα του Λος Άντζελες δέχεται 52 περισσότερους πόντους από όσους βάζει, ενώ όταν κάθονται και οι δύο στον πάγκο, το σκορ είναι ισόπαλο.

Και με τους δύο στο παρκέ βρίσκονται στο +4, ενώ μόνος του ο ΛεΜπρόν οδηγεί τους Λέικερς, που πετυχαίνουν 27 παραπάνω πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ