Μάβερικς – Τραυματισμός Νο13 για τον Πορζίνγκις μέσα στο 2021

Μάβερικς – Τραυματισμός Νο13 για τον Πορζίνγκις μέσα στο 2021

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι των Μάβερικς με τους Τίμπεργουλβς, κάτι που του συμβαίνει για 13η φορά μέσα στο 2021.

Ραντεβού με την ατυχία για άλλη φορά είχε ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα των Μάβερικς με τους Τίμπεργουλβς. Ειδικότερα, ο ψηλός του Ντάλας παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον δεξιό του αστράγαλο κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου και αποχώρησε από το παιχνίδι, χωρίς να επιστρέψει μέχρι το φινάλε.

Ο Τζέισον Κιντ καθησύχασε τον κόσμο λέγοντας πως οι ακτινογραφίες είναι καθαρές και πως το πόδι του ήταν απλώς πρησμένο. Ωστόσο, ο Πορζίνγκις δεν χαρακτηρίζεται για την ανθεκτικότητά του, πράγμα που αποδεικνύεται από τους 13 συνολικά τραυματισμούς που αντιμετώπισε μέσα στο 2021. Τα σημεία του σώματος διαφέρουν ελάχιστα, καθώς θα πρόκειται είτε για το μέση, είτε για το γόνατο, είτε για τον αστράγαλο.

Φέτος έχει αγωνιστεί σε 21 από τα 29 παιχνίδια των Μάβερικς και μετρά 19.7 πόντους, 8.1 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ